Serkan cumartesi çalışan arkadaşlar var o yüzden pazar olur.. He ben büyük ihtimal cumartesi de balıkta olurum Gelen varsa ayrıca gelebilir ama esas pazar günü..
09.12.2012 Pazar Yer ve Av şekli taleplere göre belirlenecektir.. Henüz kesinleşmedi.. Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi Başka? Bu arada talep ve fikirleri de yazalım..
Bilgiler için teşekkürler, artık deneyim görcez Hepinizi tebrik ederim c.tesi +1:thumb: Pazar +1:thumb:
Pazar sabahına benim de niyetim var ama şimdiden net konuşamıyorum. Şimdilik beni de ekleyebilirsiniz +2 olarak
09.12.2012 Pazar Yer ve Av şekli taleplere göre belirlenecektir.. Henüz kesinleşmedi.. Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi 5- Fatih 6- Cihan Başka? Bu arada talep ve fikirleri de yazalım..
Cumartesi veya PAzar gününden bir gün bende gelebilirim ayarlayabilirsem ama daha öncesinde araştırıp sahte balık falan almam lazım, birde şok misina uygulamam lazım diye düşünüyorum makinadan gelen misina üzerine
Ersin bende 3 tane bluefish, 2 tane de alba kaşık var.. almaya vakit bulamazsan bendekinden kullanırız. akşama incen mi kartal tarafına?
09.12.2012 Pazar Yer ve Av şekli taleplere göre belirlenecektir.. Henüz kesinleşmedi.. Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi 5- Fatih 6- Cihan 7- Ersin Başka? Bu arada talep ve fikirleri de yazalım..
Fatih bende de 2 tane Alba kaşık var, biri söğüt yaprak biçiminde olandan biride toby bu akşam pendikteki malzemecilere bakarım şu Bluefish sahtelerine bulabilirsem alırım bir iki tane, bulamazsam artık denerim şansımı senin sahtelerden biriyle bu akşam inmeye niyetim vardı kartala ama babamlar geliyo akşam yemeğinden sonra ne olur bilmiyorum ama, duruma göre deneme için inebilirim
Bu arada Fatih eğer av mekanı Üsküdar olursa 16A otobüsü ile gitcez dimi baktım ben iett sitesinden senin minibüse bindiğin duraktan geçiyo otobüs, c.tesi ilk otobüs 5,15 te kalkıyo pendikten
Boğaz'da lüfer bayramı yeni haber AAGiriş Saati: 05.12.2012 15:59 Güncelleme : 05.12.2012 15:59 İstanbul Boğazı'nda fırtınanın ardından gelen lüfer yüzleri güldürdü. Amatör balıkçılar bol bol lüfer, çinekop ve sarıkanat yakaladı. Şile ve Kilyos'ta gemilerin batmasına neden olan Karayel fırtınasının ardından bu sabah erken saatlerde güneyden esen rüzgar havayı yumuşattı. Fırtına bulutlarını dağıtan güneşi fırsat bilen balık meraklıları soluğu Boğaz'da aldı. Eminönü İskelesi, Galata Köprüsü, Karaköy, Kabataş, Fındıklı, Beşiktaş İskelesi, Arnavutköy, Çengelköy ve Aşiyan sahilleri amatör balıkçılarla doldu taştı. ''Ya nasip'' diyerek atılan oltalar balıkçıların yüzünü güldürdü. Karadeniz'den Boğaz'a akın eden lüfer, sarıkanat ve çinekop usta-amatör bütün balıkçılara unutamayacakları bir gün yaşattı. Boş gelmeyen oltalarla kovalar kısa sürede İstanbul'un yıllardır hasret kaldığı balıklarla doldu taştı. Her balıkçının taktiği farklıydı. Kimi sahte yem ''rapala'' ile, kimi parlak kancalar içeren ''kaşık'' ile bazıları da üzerinde 10 tane kadar iğne bulunan ''çapari'' tipi olta kullandı. Sonuçta hepsi de amacına ulaştı, balıkçılar için bereketli bir gün oldu. Kovalar, 15 cm boyundaki çinekop, 30 cm'yi bulan sarıkanat ve 30 cm'den büyük ''Boğazın paşası'' lüferle doldu. Güne bereketli başlayan balıkçılar 2 saatte yakaladıkları 4-5 kilo balıkla evlerinin yolunu tuttu.
09.12.2012 Pazar Yer ve Av şekli taleplere göre belirlenecektir.. Henüz kesinleşmedi.. Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi 5- Fatih 6- Cihan 7- Ersin 8- Ferhat Başka? Bu arada talep ve fikirleri de yazalım..
09.12.2012 Pazar Yer ve Av şekli taleplere göre belirlenecektir.. Henüz kesinleşmedi.. Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi 5- Fatih 6- Cihan 7- Ersin 8- Ferhat 9- Mustafa Abi (santrafor) Başka? Bu arada talep ve fikirleri de yazalım..