BALIK AVI DOSTLARI VE BOĞAZIN GÜZELLERİ Selamun aleyküm dostlar, boğazda bu sabah Deniz ve Mustafa ile yaptığımız keyifli avdan bazı kareleri sizlerle paylaşmak istedim Son zamanlardaki en hareketli ve güzel at-çek avlarımızdan birini yaşadık.Sonradan gelen Aykut kardeşimde bize termosla çay getirerek güzel bir jest yaptı, hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyor ve daha geniş katılımlarla devamını diliyorum. Gün doğmak üzereyken boğazda manzara gerçekten görülmeye değer... Sadece manzara seyretmeye gelmedik ya, vira bismillahreeling hooked Mekanın daimi müdavimi, gönül insanı Mustafa ve ben (tabi vakit kısıtlı olunca oltamı elimden bırakamıyorum ) Ben, Deniz, Mustafa ve forumdan olduğunu öğrenip orda tanıştığımız Gürcan bey Benim için günün süprizi; forumdan sürekli yazıştığımız ama tanışmak kısmet olmayan Cenani (kerem)'in az ötemden "İsa olabilir mi" nidasıyla irkiliyorum Zamanımız az olsada, çay- sohbet harikaydı, samimi ve hoşsohbet bir insanmrsparkle Kilo üstü çok güzel bir palamut ve vedalaşırken aldığı çinekopu, raporundan önce burda görebilirsiniz Bunlarda boğazın sultanları... Çok sevimli kedimiz, çanta üzerinde mayışmış bir halde balıklarımızın başında nöbette Eksik kalanlarıda Mustafa ve Deniz tamamlar...
merhaba arkadaşlar, balıkla beş ay önce istavrit çaparisiyle tanışan, yaklaşık bir aydır rapala ve spinle avlanmaya çalışan çok ama çok acemi birini grubunuza isterseniz ben de dahil olmak isterim. oltalarınızı karıştırma ihtimali söz konusu olduğunda bir kenara çekilip sizi uzaktan izlemekle yetineceğime söz veriyorum.
Balıkların fırına sürülmeden önceki son görüntüleri:hungry: Tamda yemek vakti kusura bakmayın canı çeken olursa buyursun gelsin:hungry:
Ne demek Gürcan abim, başımızdan üstünde yerin var.Bugünkü performansında gayet güzeldi, yukarıdaki resimden de artık herkes seni tanıyor olacak. Aramıza hoşgeldin Gürcan abi, tanıştığımızada çok memnun oldum
ben de sizleri tanıdığıma çok memnun oldum. fotoğraflar güzel sürpriz oldu. teşekkür ederim. ben mesajı yazdığımda fotograflar yoktu, mesajı gönderdiğim an ekran tazelendi ve sürpriz fotoğraflar geldi ekrana. görüşmek üzere.
İsacım, sayenizde kötü başlayan günüm güzelleşti. En sonunda tanışmış olmamıza çok sevindim. Sizden sonra Palamut'tan çok daha büyük bir sürpriz takıldı oltama. Onu raporuma saklıyorum.
Teşekkürler Sabrican hep birlikte inşallah Her zaman bekleriz abi, programlar buradan yapılıyor, takip edebilirsin
Sevgili Kerem, seni tanımak gerçekten çok güzeldi, umarım daha uzun sohbet imkanlarımızda olur. Keşke biraz daha kalsaydımda, o süprizide görüp deşifre etseydim Bir dahaki sefere daha uzun avlanmak ve görüşmekte nasip olur inşallah, tekrar tebrikler günün trofeleri senden bugünmrsparkle
İsacım, en sonunda tanışmış olmamıza bende çok sevindim. Kısa olmasına rağmen çok keyifli bir sohbetti. Fotoğraf da harika çıkmış. Güzel bir ana ait güzel bir anı.
Ohhh maşallah İsa abi, gerçekten hem hoş sohbetle, hem güzel balıklarla birlikte şahane bir av günü olmuş, birkez daha tebrik ederim sizleri, gerçekten imrendiren bir rapor, gözümüz gönlümüz açıldı :thumb: Afiyet olsun abi, yarasın İnşallah haftasonu organizasyonunun sonunda da böyle güzel avlara imza atarız hepbirlikte
İsa'cım her avınız her muhabbetiniz böyle güzel olur inşallah Ne diyeyim Allah bereketinizi ve muhabbetinizi arttırsın.
Fethi bey hoş geldiniz Üfff!! azımın suları aktı isa alacağın olsun:hungry: Kerem bey sizde hoş geldiniz
Teşekkürler Ersincim, dediğin gibi hep birlikte keyifli ve bereketli avlarda yapmak nasip olur Eksik olma Erkan, seninle uzun zamandır biraraya gelmedik, özledik seni yahumrsparkle Valla hakını helal et kardeşim, ilk görüşmemizde güzel bir yemek borcum olsun