Cümleten hayırlı akşamlar, foruma iki saat girmesem 4 sayfa yazı okuyorum çok boşlamaya gelmiyor maşşallah İsa abi avınızı tebrik ederim, hem ziyaret hem ticaret yapmışsınız 2 saat durmuşsunuz ama rapor cidden 5-6 saatlik gözüküyor yani o kadar balık birde süpriz tanışmalar, kahvaltı çay sohbet vs. Helal olsun
Teşekkürler, aynen dediğin gibi oldu Fatihim Çok kısa zamanımız vardı, onunda yarısı çay ve muhabbet faslıyla geçti ama ona rağmen alacağımızı ve keyfimizi aldık çok şükür Sen ne yapıyorsun, hafta sonu geliyorsun sanırım
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar abilerim. İsa abim sizleri canı gönülden tebrik ediyorum balıktan ziyade Kerem abiyi görmeniz ve tanışmanız çok güzel bir sürpriz olmuş. Bu pazar günü için heyecan şimdiden tavan yaptı bende
09.12.2012 Pazar Organizasyonu: Yer ve Av şekli taleplere göre belirlenecektir.. Henüz kesinleşmedi.. Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi 5- Fatih 6- Cihan 7- Ersin 8- Ferhat 9- Mustafa Abi (santrafor) 10- Emre 11- Sabri 12- Erkan Abi 13- Aykut Abi Başka? Bu arada talep ve fikirleri de yazalım..
Aleyküm selam Cengizim hoşgeldin nasılsın Teşekkürler sabahki avımız dediğin gibi güzel, keyifli ve sürprizlerle dolu bir av oldu.
Tamam cengiz sen varsan işlem tamam Biz kuzu kuzu abi kardeş akıntıda gideriz 150,200 gram hak getire
Hb abi Hoş bulduk abi, pazar günü geleceğine sevindim Bir aksilik çıkmaz ise gelicem inşallah İsa abi
Bakalım İzmit ekibinden ses çıkacak mı? Olmadı tek araba ile gelmek lazım.Bu org. kaçmamalı. Tanışmak için büyük şans. Övünç-Erhan abi var mı planlar??
Emrah, Erhan Abi'yi getirirseniz siz getirirsiniz Yoksa onun geleceği yok Ne varsa Senle Övünç'te var
Cümleten hayırlı akşamlar. İsa abi mustafa abi ve deniz tebrik ederim daha güzel av ve daha güzel muhabbetleriniz olsun.