Hafta sonuna kadar balık falan yok sana, herkese 2'şer taneden toplam 50 kaşık hazırlaman lazım Sabrican Oldu, gözünüz aydın tam sizlik bir yer, 200 gr.'la 30 metre öteden yürüyerek çekeceksiniz oltayı, akıntı burnu:laughing: :laughing: :laughing:
Aman Abi rövanş falan deme, iki tane mezgit alıp gelmiştik, adamları 1'er çinekopla geri yollarız falan Sonra rövanş muhabbeti 1 yıl döner.. Pazar poyraz yok merak etmeyin, su çok ağır gelmez..
kaşık sıkıntı değil abi yalnız iğne sıkıntım ile halka sıkıntım var isteyen yanında iğne getirsin yoksa balıkların kaşıkları emmesini beklerler :laughing: :laughing: :laughing:
Tamam ben olta kamış getirmiyorum çay ve börekler ile gelicem Sağol alirıza bu gün rekor kırdım forumda bu kadar takılmakla
:laughing: :laughing: :laughing: Sen kaşıkları getirde, en kötü balık çıkmazsa kaşık havası yaparızhihi Kahvaltı işini çözdük beyler:laughing: Hayırlı geceler Aykutum
Ohooo ben anlamam Sabri abi hediye KS fishing lure halkası iğnesi tas tamam isterim :laughing: :laughing: şaka bir yana abi nasip olurda senle orda görüşürsek de şu kaşıklar üzerine bir beyin fırtınası yaparız balıktan fırsat bulursak hihi reeling
Sen Sabri abi ile beyin fırtınası yapmaya kalkarsan iç organlarını orada bırakırsın Ersin demedi deme
Yarın şu sabah suyunu Sabri kardeşimle birde biz kontrol edelim bakalım. Paslandık yav son 1 haftadır balık yüzü görmedik Gelmek isteyen olursa mekan belli telefon sabit.
Mustafada sabah suyuna geleceğini ancak bir saat kadar takılabileceğini söylemişti Ali Hayırlı geceler terminatör Ferhat hoşgeldin
HoşBulduk Ersin... Hayırlı Geceler İsa Abi Şimdi Geldim Üsküdardan bi Bakınayım dedim nevar neyok merada 1:30 saat takıldım takılmadım gelen telefon ile geri donmek zorunda kaldım ama genede 3 adet dişliyi kovaya koydum
selamun aleyküm dostlar tekrar ben geldim ali malz aldım çantaya tıkıştırmak kaldı birde geçen avda kamış kırılmıştı ya aklıma bir fikir geldi dur bakalım ne olucak yarın görücez bitane 330cm kamış var 100 300 atarlı onun ucu öbürüne modifiye edicem