Beyler saat 12yi geçmiş bile Sabah 05'ten beri ayaktayım, cümleten hayırlı geceler, yarın devam ederiz...
Sorun yok, biz getiririz abi... Ya Erhan abi nerelerdesin sen, tam kapatıp çıkarken denk geldin, iyi ki de gördüm Abi gözler gidiyor, hanım yeter artık laptop'u bana bırak diyor, müsadenle yarın görüşürüz
İnşallah, hafta sonu size rast gelsin, buralara izmitten bakan olurda gelen olursa bende belki takılırım peşlerine....
Cümleten hayırlı geceler Allah rahatlık versin.İş yerim de 1 hafta kadar internetim olmayacak artık yarın akşam aranızda olurum
selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı günler herkese rast gelsin bizede tabii çıkıcaz birazdan kısmetse ali yi bekliyorum ama dışarda yağmur maaşallah bir bastırıyorki sormayın hakkımız da hayırlısı hepimiz için sağlıcakla kalın
Selamün aleyküm, herkese hayırlı işler.. Mustafa Abi tebrikler Kısa metrajlı birşeyler çevirmişsin yine..
Selamünaleyküm. Bende uygun görürseniz bu organizasyona katılıp sizlerle tanışmak istiyorum. Hepinize rastgele
09.12.2012 Pazar Organizasyonu: Yer ve Av şekli taleplere göre belirlenecektir.. Henüz kesinleşmedi.. Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi 5- Fatih 6- Cihan 7- Ersin 8- Ferhat 9- Mustafa Abi (santrafor) 10- Emre 11- Sabri 12- Erkan Abi 13- Aykut Abi 14- Onur 15- Levent 16- Ali Rıza (Ev sahibini yazmayı unuttuk iyi mi) Başka? Bu arada talep ve fikirleri de yazalım..