Sabah gelememenin acısını çıkarmışsın galiba, tebrikler Ferhatım:thumb: İnşallah hafta sonu bir engel çıkmaz
Arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar Biraz kitap okuyup günün yorgunluğunu atalım değilmi Az tv seyredelim çok kitap okuyalım demiş ünlü düşünür
Tamamdır abi Mustafa abi evine yakın olduğu için üsküdar da takılıyor biz biraz daha yukarı çıkacaz karadenize doğru
Cümleten hayırlı geceler abiler, arkadaşlar... Allah hepimize rahatlık versin.. Yarın balığa çıkacak olan herkese şimdiden rastgele, kısmetiniz bol olsun reeling reeling Selamlar..
09.12.2012 Pazar Organizasyonu: Yer ve Av şekli taleplere göre belirlenecektir.. Henüz kesinleşmedi.. Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi 5- Fatih 6- Cihan 7- Ersin 8- Ferhat 9- Mustafa Abi (santrafor) 10- Emre 11- Sabri 12- Erkan Abi 13- Aykut Abi 14- Onur Başka? Bu arada talep ve fikirleri de yazalım..
Tabiki Onur, neden olmasın.Mekanı bilahare özelden bildiririz, zaten bildiğin ve tahmin ettiğin bir mekan, zaten 20 kişiyide başka yer kaldrmaz
Abiler benden bu günlük bu kadar, uyku iyice bastırdı Pc başında uyumadan yatayım.. Hepinize hayırlı geceler..
Arkadaşlar, haber vermeyen Aytaç, Serji, Savaş (paradox), Metin, Uğur ve Volkan...Ya Deniz unuttuğum varmı başka Cumaya kadar forumdan yada telden haber verirlerse, ona göre ayarlamalar yapılacaktır
bana da müsade kamışla uğraştım biraz sonuç 10 numara oldu hayırlı olsun muhtemelen 300 oldu atarı hayırlı geceler sağlıcakla kalın biraz daha işim var sonra dinlenelim sabah çok çalışmak lazım sağlıcakla kalın