Deniz abi bizim sayfaya da yazdım.Bakalım gelmek isteyenler olursa,inşallah bizde toplanıp gelebiliriz. Benim boğaz deneyimim çok sınırlı.Bir kaç kez ava gelmişliğim var. Üstadlardan bir şeyler öğrenmek lazım.Biz alışmışız durgun suda avlanmaya.
Yarın sabah varmı nöbetin git sen git hb Deniz haftasonu tam söz veremiyorum ama %99 gelirim:laughing: Kambersiz düğün olurmu kardeşim çok gelmek istiyorum yaz listeye Allah tan birşey olmazsa gelirim ama yinede %0,1 ihtimal gelemeyebilirim:laughing:
İyi yapmışsınız abi bende gelecektim ama sabah çok erken gittim işe. Resimler süper görünüyor imrendim valla
Emrah değişik bir tecrübe olacağı muhakkak He üstad falan değiliz ama yine de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.. En kötü ihtimal görüşmüş oluruz ya.. Taa Şubat ayında biz İzmit'e gelmiştik en son
Herşeyin bir ilki vardır Emrah Merak etmeyin siz alışana kadar, önce sizin oltaları biz atarız, sizde çekersiniz. Ancak gerçekten çok meşakkatli zor bir av türüdür boğaz içinmrsparkle
Bugün hafta sonunun küçük bir provasını yaptık, asıl cümbüş hafta sonu Ali:thumb: Rövanş diyorsun yani
Cengiz şu anda çok gülüyorum:laughing: :laughing: Neden dersen boğazda olduğu gibi forumda da bir oradayız bir burada:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: