İsa Abi vakit çok kısıtlıydı fakat bu kadar kısa zamana bu kadar güzel görüntü anca sığabilirdi herhalde.. Gürcan Abi geçen hafta malzemecide tanışmıştık ancak bugün beraber ilk kez av yapmak nasip oldu Sizin gibi kibar, beyefendi ve yaptığı işten heyecan duyan bir balık sevdalısını aramızda görmek bizi her zaman motive eder Olta karışmış - karışmamış, balık çıkmış - çıkmamış hiç mühim değil.. İsa Abi yemekten kalktım, görüntüyü gördüm karnım acıktı Erkan Abi pazar günü ben de geliyorum de lütfen
Gürcan abi kendine haksızlık etme, boğazın en zor yerinde her sabah antreman yapıyorsun, sen gel yeter ki, varsın oltalar karışsın.
Hoşgeldin Denizim, yapmış olduğumuz ve bugüne kadar öğrendiğimiz herşeyde aslan payı senindir.Bugün bu kadar kısıtlı bir sürede bile boğaz akıntısında sahte avı ile ilgili o kadar güzel ve değerli şeyler öğrettin ki, sana çok şey borçluyum.Hem balık avı ile ilgili bilgi ve tecrübenle, hemde her şart ve ortamda adamlığınla herkesin sahip olmasını isteyeceği bir dostsun, iyi ki varsın ve dostumsum:thumb:
buyrun gelın dıyo gıttım kapıyı bıle acmadı ıcerden balık kokusu gelıyodu acmadı kapıyı boynumu büktüm döndüm geri
Tamam kızmayın yaaaa Sayfalar o kadar çabuk gidiyor ki at çek yapsam balığı almıştım yahuu:laughing: :laughing:
A be Trakyalım, sen nasıl bir insansın diyeceğim. Sende her zamanki gibi, "ben trakyalıyım" diyeceksin:laughing: Bugünkü ziyaretin ve çay için teşekkürler canımsınmrsparkle
İşler güçler o kadar çok oluyor ki bazen eski günlerimi mumla arıyorum Bir senede üç defa balığa giden bir talihsiz olarak