selamun aleyküm millet. ancak fırsat bulup bir bakayım dedim hemen org. planları yapılmış haydi hayırlısı bakalım
cümleten hayırlı aksamlar dostlar abiler kardeşler arkadaşlar yoldaşlar sağlıcakla kalın hepiniz hayırlı akşamlar dilerim sağlıcakla kalın
Herkese hayırlı akşamlar sabah Sabri ile 06:00 da buluşup mekana indik. Sabah kahvaltısının ardından açtık oltalarımızı başladık çalışmalara ilk balıklarımızı kaşıkla aldık ancak daha sonra rapala çalışmaya başladı. Balıklar ilk başlarda çok küçüktü bıraktığımız balıklar en az 6-7 adetti. Yolda gelirken dökülenlerde cabası. Nitekim Sabri ile birlikte keyifli bir av günü yaşadık. İnşallah pazar günü daha keyifli bir av yaparız.Herkese rastgelsin. kovalarımız :Sabride 6 adet balık bende 14 adet balık vardı. Sabri kardeşimin kofanayı çekişi
Ali abi hem seni hem de Sabri abiyi tebrik ederim, gayet güzel ve keyifli bir av olmuş, şimdiden afiyet olsun :thumb: bu ara güzel bir akın var boğazda, gidenler hiç boş dönmüyor maşallah
Ben bizim sayfada yazacağımı yazmaya çalıştım... Bunu ses kabul edermisiniz bilemem..idk bundan sonrası izmit'lilere kalmış...! hihi Buradada yazıp cevap vermiş oldum böylece... HADİ BAKALIM...
Elinize yureginize saglik yarin sabaha plani olan varmi yav bende gitcem hihi cidden gitcem isim var orda da cantami oltami birakcak yerim yok
****************************** Akşam o kadar sohbet ettik, demek gelip, gelemeyeceğimi veya isteyip, istemediğimi anlatamadım demkki...! hihi
sağol ersin dahaları senin oltana uğrasın. balık akını var balık geçîş yapıyor ancak çok küçülüyo bazen millette o zaman kırıyor balığı sağol fatih balık bol gittinmi boş dönmezsin sağol ferhatım dahası sana denk gelsin kardeşim
Abi bakalım ayarlamaya çalışıyorum işlerimi ve araç durumunu.Şimdiden gözüken olursa sadece ikimiz varız.Övünç çalışıyor.Başkada kimseden ses çıkmadı. Haberleşiriz abi.
İsa abi hayırlısı bakalım.Gelmeyi istiyorum.İş ve araç durumlarını ayarlayabilirsem iyi olacak.Farklı bir tecrübe yaşamak iyidir.
Sabri ve Ali rıza, mekanı önceden kolaçan edip bize güzel haberlerle dönmüşsünüz, öncü birlik misali Her ikinizide candan tebrik ederim ellerinize sağlık...