Herkese merhaba, Hafta sonu için hazırlık demişken, bugün devamlı alışveriş yaptığım dükkana aradığım bluefish sahteler gelecekti ancak tedarikçisi malzeme dağıtım aracı çıkartmamış o nedenle yalan oldu bluefish sahteler şimdilik, bende onun yerine 7 cm oskar magician CH-04 kodlu sahteden aldım 2 tane , birtanede yine oskarın başka bir sahtesini aldım 7 cm, bakalım iş yapacaklarmı deneme fırsatımız olunca, aldığım sahtelerin iğneleride wmc iğneler... bakalım artık hayırlısı, sahteyle avlanmanın acemisiyim inşallah sonuç güzel olur
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı akşamlar.. Ali , Sabri tebrik ederim Yine boş durmamışsınız.. Erhan Abi ben o mesajı yazdığımda senle konuşmamıştık daha
Bende cevabına cevap yazdım:laughing: Yok ya bu böyle olmayacak, İzmit sayfayıda buraya taşıyalım biz Ben bol miktarda yaprak kaşıklardan aldım, bulamazsan sıkıntı yok, bizim tüm malzemelerimiz ortaktır Onur
Onura yazdığım gibi Ersin Meraklanma bizlerde bildiğimiz kadarıyla sizlere yardımcı olacağız:thumb: Aleyküm selam Denizim, geç kaldın