Abi ben Kartal-K.yalı hattını hallederim Uğur abi,Ersin,Fatih ve Onur başka gelecek yok sanırım bu taraftan
Hayırlı geceler onur Güle güle uğur hayırlı akşamlar İyi istirahatler ersin Sen yine oltayı götürüp açmayı düşünmüyorsun isa Ben hiç malzeme getirmeyeceğim Çünkü boğaz avı benim av stilime uymuyor, ben emekli işi, atarım akıntısız denize zokalı mantarı denize,saatlerce gözümü ayırmam kamıştan Ellerim leş gibi balık kokmalı, istavrit yemlerimi pis yem tahtasında kesmeliyim şööööylee fleto şeklinde. :laughing: :laughing: :laughing:
Hoş bulduk kardeşim.Çantamı hazırladım oltamı gözden geçirdim anca fırsat buldum birde ufaklığı uyumasını bekledim geldim
Biliyorum cengiz'im eksik olmayın Eğer vasıtası olmayıp uzaktan gelecek arkadaşlar varsa öncelik onlara verirsiniz. Ben otobüse atlar yine sizi bulurum merak etmeyin
YİNE GÖREMEDİN GALİBA... :nono: UYUYA KALINCA HERALDE... hihi BU SEFER BÜYÜK HARFLE YAZAYIM, KISMET OLURDA GELEBİLİRSEK, HAMSİ, SARDALYA, İSTAVRİT LÂZIM OLABİLİRMİ...!? YEM İÇİN...!; )
A.S Cengizim hoşgeldin Canımsınnnnmrsparkle Ben her ihtimale karşı malzemeleri alıyorum, eksiği olan olursa her türlü makina, kamış ve malzeme desteği için Aytaçı bana bırakın, onun dilinden iyi anlarım