sa arkadaşlar herkese hayırlı cumalar dilemek için girdim. hepimizin duaları kabul olur inşallah amin. herkese bol balıklı, sağlıklı ve mutlu günler olsun
Fatih aga bana blue fish sahte alır mısın, dün bulamadım bu tarafta aradım seni gerekli kodları söylemek için ama duymadın sanırım idk
Eniştemle konuştum, sabah balığa gitti Kanlıcadan bildirdi. 20-25 tane lüfer-sarı karışımı tuttum, sadece kaşık kullanarak, yağmur bastırdı ara verdim diyor ahali, haberiniz olsun
Ben Üsküdar merkezdeyim, isteyeni istediği yerden alırım. Saat 6:00 da merada olammız lazım yoksa yer konusunda sıkıntı yaşayabiliriz.
Inanilmz sgnak yagmur var otobuse kosuyodum valla duymadim kardesim. o yazilan kodlarin hiç biri yok raflar bombos pahali markalar var hep ole gozume kestirdiklerimden aldim 2 tane 3 de evde vardi zaten 5 de kasik aldim 2 de capari beraber takiliriz sıkıntı yok
Valla işin yoksa tutma kendini cihan, kır zincirlerini in sahile Sağlık olsun Fatih, yokmuş zaten bluefish sahtelerde elimizdekilerle idare ederiz nasılsa :thumb:
Blue fish kara borsa ama hamsi benzeri ince kaşıklar iyi iş yapıyor. İğnenin de kaliteli olması şart tabi.
Sevgili Onur Millet iyice diş biledi bu saaten sonra sanırım hiçbi engel tanımaz bu organizasyon Allah Kaza Bela Vermediği sürece...
Abi ben bu hafta bizim imalatımız olan kasıkları kullanıp onların tanıtımını yapcam bundan iyi reklam olmaz ekip kalabalık sen mumkun oldugu kadar kaşıkları imalatı hızlandır :laughing:
elimizden geldiğince yetişir ferhatım inanırmısın daha dünden beri çantayı açmadım nerdeyse bende ağırlık kasık ve çalışıcam denemelik bu arara arkadaşlar almış olduğunuz rapalaların ortadaki iğnelerini çıkarın ki orada uğraşmayın sonra çıkan halka ve iğne yi kenara koyun lazım olabilir