Katılıyorum ersin Şimdi, ben olmassam ersin'im kimse gitmez Ehh!! bir namımız var boğazın efendisi Tabiiki şaka ersin'im bir aksilik çıkmazsa geleceğim
Seninde gelecek olmana sevindim abi, hayırlısıyla pazar günü daha önce tanışmaya fırsat bulamadığım abiler ve arkadaşlarla tanışacağım
İnşallah ersin Maksat muhabbet olsun herkes kaynaşsın her zaman dostluk kazansın bütün temenniler bu yönde zaten. Bu arada imzan beni duygulandırdı sende benim gibi bahtsız beşiktaşlısın
09.12.2012 Pazar Organizasyonu: Yer: Özelden belirtilecek Av türü: At çek (kaşık, rapala v.s.. isteyen çapari de getirebilir) Ekip: 1- Cengiz 2- Serkan 3- Deniz 4- İsa Abi 5- Fatih 6- Cihan 7- Ersin 8- Ferhat 9- Mustafa Abi 10- Emre 11- Sabri 12- Erkan Abi 13- Aykut Abi 14- Onur 15- Levent 16- Ali Rıza (Ev sahibini yazmayı unuttuk iyi mi) 17- Gürcan Abi Başka? Bu arada alternatif talep ve fikirleri de ayrıca belirtebiliriz..
Deniz, şu ulaşım işinede bir el atsak, hangi bölgelerden kimler arabayla gelecek ve kimleri toplayacaklar.Bu işi en iyi sen halledersin
Sevgili balık avı dostları grubu sakinleri cümleten hayırlı geceler, ben artık uyku moduna geçeyim yarın iş güç malum herkese Allah rahatlık versin şimdiden... YArın balığa çıkacaklara rastgelee reeling
Sen geç dalganı isa lüfermi önemli çaymı o soğukta anlarsınız :laughing: Ohhooo!! deniz erkenden uyumak varmı
Cümleten selamın aleyküm Çok kısa bir süre için girip yazılan sayfalar okudum ama çıkmam gerekiyor ... nasipse inşallah hafta sonu bende sizlerleyim...
Ben olta açmayı bile düşünmüyorum zaten, o kadar insanın her biriyle 5 dk. sohbet etsem iki saat eder Aleyküm selam Uğur, sensiz olmazdı zaten, gelmen bizi çok mutlu eder, özlemiştik seni:thumb:
Ulaştırma bakanı Cengiz Erkan Abi 2 3 gündür çok az uyudum ya Hafta sonuna enerjim kalmaz bak ona göre,bana iyi bakın Uğur Abi ekledim İyi geceler Onur.. Hayırlı geceler Ersin, ben de uzatmaları oynuyorum zaten