:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: trakyalıyız leb demeden leblebiyi anlarızmrsparkle mrsparkle mrsparkle seni çok seviyorum abi
Valla ilk defa gittim o anadolu kavağı çok güzel bir yer gerçekten istanbulda böyle bir yer olduğunu bilmiyordum. :thumb:
Hoşbulduk Fatih ağa, nasılsın ? pazar günü eve gelince Cabbarın bakımını yaptım öyle yerine bıraktım sen naptın Döndüye? Has Erzincan balıyla besleseydin güzeli
Bizde bir keresinde ceneviz kalesine kadar gitmiştik Anadolu kavağı tarafına çok güzel bir yer gerçekten
sabah 07. de aşiyanda başlıyan 12 de tarabyada sona eren av raporu deniz suyu halen bulanık aşiyanda her renk rapala denendi sonuç 0 çapari ile kraça alanlar vardı . emirgan- kalender -tarabyada da durum aynı hepinize rastgele
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: bizi çözmeye niye uğraşıyorsun abi bilmece değiliz ki biz ? Aklına ne takıldıysa sor söyleyelim
Bilgiler için sağolasın Onnik abi :thumb: bu ara balık durumları çoğu yerde kesat İnşallah yakında yine geri gelirler, amin
Onnik Abi 08,30 gibi Aşiyan'dan geçtik.. Parkın orda kıraça tutuyorlardı ama kıraça demeye de bin şahit lazım.. Su düzgün olsaydı yukarı çıkıp seni de arayacaktık..
Aykut abi, resimde suratım gayet açık ama daha net bir resim varsa onu eklerim Pazar günü Sen, Cengiz abi ve ben resim bile çekildik ÇARŞI beresi vardı kafamda, belki hatırlamana yardımcı olur