ya o oldugunu bılıyorum da ya berelı ıken daha degısık gorunuyosun ya bu resim eskı resım onu çozemedim
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: metinnnnn ayy denizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Aykut abim, şu an avatar resmim yaklaşık 3 hafta önce çekilmiş resim çok eski değil yani. Birde resimde üstümdeki giysilerimde aynı pazar günkü kullandıklarım, birtek bere yok resimde ama daha net bir resim bulabilirsem onu eklerim abi
Sağol kardeşim sen nasılsın? Haftasonu olacak inşallah ama raporlarda pek iç açıcı değil Avlak listesine almak lazım hakikaten çok sakin güzel mekan Beni hatırlıyonmu abi?
selamun aleykùm cümleten Herkese hayırlı akşamlar onnik abi raporları yayınlamandan ziyade bizlerede burada eşlik edip fikırlerini bilgelerini paylaşmandan mutluluk duyarım emin olabilirsin gelecek sezon nasip kısmetse bayağı bi haşır neşir olucağız oradaki meralarla orada ama sen ama tarabya ekibi ama yeni tanışmış olduğum murat abinin yardımlarına yardımlarınıza ihtiyaç duyacağız sağlıcakla kal
Çok zor yerden sordun, biraz kazık olmuş Bu arada Onurdan hiç haber alan var mı? Hiç sesi soluğu çıkmıyoridk