iyiyim abi sen napiosun yilbasi tatili bitti bakiim dedim nerde ne var hangi baliklar ama rapor goremedim bende arabay sattim yeni araba gelene kadar rapor yazamicaz... var mi balik abi aldiniz mi hic....
Ali abi tebrikler bu yokluktada balığı bulmuşsun bravo abi. Abi geçmiş olsun, bizim yapabileceğimiz bişey var mı hastane ve diğer konularda? O gün bi tane alaydık iyiydi Akşama kadar çalışacam Fatih bidahaki sefer kimse kalmasada çalışacam :laughing: :laughing: :laughing:
BI KONUDA TAVSIYELERINIZE IHTIYACIM VAR....SPIN KAMIS MAKINA SET HALINDE EN IYISINI ALMAK ISTIYORUM 1 KERE ALIIM EN IYISI OLSUN SIZLERIN ONERILERI ONEMLI ARKADASLAR...
Ayıp değil mi kardeşim. Biz cumartesi pazar yiyelim rüzgarı hasta olalım yetmedi salı günü hasta hasta bütün istanbulu turlayıp eve dönünce ertesi gün(bugün) sabaha kadar uyuyup anca kendimize gelelim. Sen git bir saat takıl 14 tane balık al gel, yok kardeşim ben oynamıyorum al misketlerini.
Ferhat, akşam eve gelirken senin yemli mekanında kovanın birinde 9-10 tane dişli vardı, bilgine sunulur, yemli yapıyor olsaydım kurardım tezgahı.