Zira şu at çek işini öğrenmek istiyorum.Oldum olası çok zorlandım belki buralarda gelişme kaydederim.
estafurullah abi davet nedemek yeri genelde paylaşmyoruz açıktan özelden zaten gönderdim başmn üstünde yerin var herzaman esas biz sana taklp gelebiliriz
Cihan Merhaba; Cuma Gece Başlayıp C.Tesiyi kapsayan bir plan yapmaya çalışıyorum.Müsait olursan buyur beraber gidip deneyelim.O yollar yalnız çekilmez şimdi
Kısmet diyelim abicim, farklı avlaklarda farklı avlar denemeyi bende çok istiyorum ama şimdiden net konuşmam doğru olmaz. İşlerin ve evin durumuna göre teklifini değerlendireceğim. :thumb: Çok teşekkürler.mrsparkle
Her zaman dostum.Benim için problem yok.Tek derdim oralar kafamda kaldı ve aslında yalnız gitmek de canım çekmiyor.Yanıma bir yoldaş bulsam mutlu olacağım.İnşallah ayarlarsın da beraber gşder deneriz ve bolca balık yakalarız. Haberlerinizi bekli yor olacağım
Cümleten Selamunaleyküm Aleykümselam arkadaşlar. Bu gün 1-2 saat vakit buldum hemen herzamanki mekana kaçtım benle beraber 3 kişi vardı olta sallayan onlar istavrite ben dişliye umudum yoktu ancak 3. atışımda ileriden ve dipten aldım balığı dedim balık var ee devam 1 saat durabildim işlerim vardı dönmek zorundaydım. 1 saatte 14 balık kovama girdi boyutlar iyiydi. Balık var ancak ctesi havalar soğuyor kanala kaçar yine.
Eyvallah Sabri balık olması sevindirdi beni ancak kimseciklerde rapor falan yok anlamadım ben bu işi kimseler balığa gitmiyormu ne reeling
Bende şimdilik kaçmak zorundayım. Herşey gönlünüzce olsun. Bu arada Ali tebrikler güzel haber bu Daha iyileri nasip olsun
Ali abi sen naber ya valla bu ne böyle 1 saatte benim 1 ayda tuttuğum balığı aldın çıktın helal olsun.. balıklar senin sahteyi görünce suda atlamak için sıraya mı giriyorlar anlamadım ki?????????????????????????????????????
Tamam abi, buradan haberdar ederim seni. belki diğer arkadaşlardan da gelmek isteyen olabilir. yalnız kalmazsın yani :thumb:
C.tesi pazar p.tesi 3 gun boyunca sen baliga git sabahin köründe kalk, yağmurda ıslan rüzgarda don balık tutama Ali abim gitsin 1 saatte alsın baligi çıksın Allahım neydi günahım