yok yok yanlş anlyacak bişey merak etme saolasn hep birlikte gelsin inşallah cihaz daha iyileri isteyenlerin olsun inşallah
Aleyküm selam deniz abi hoşgeldin, nasılsın ? Yok be abi kalkan avına falan gitmiyoruz, Kartal sahilden normal dip oltası ile deneme yapmayı düşünüyoruz... Sizlerde gelin abi teklif açık zaten herkese hem kalkana gitsek sensiz yola çıkar mıyız Sabri abi, kalkanın dilinden birtek sen anlıyorsun grupta, resimlerin bile var oltada kalkan balığını asmışsın, hatta küçük diye geri salmışsın... yanlış mı biliyorum Ben kırlangıç ve iskorpit peşinde olmayı düşünüyorum ama pisi gelse de olur
ah be ersinim iş resime kaldıysa herkesin var nerdeyse keşke gerçekten anlasam ama anlamak la olmuyor aramak lazm sormak lazım sizin gibi kayalık kumluk sahil gece gündüz demeden tutmaya çalışmak lazım ne diyeyim azmin elinden bişey kurtulmaz ben tutucağınıza canı gönülden inanıyorum rast gele
Bize olan inancın için teşekkürler sabri abi... O zaman şans eseri kırlangıç yerine kalkan balığı tutarsam limit dahilinde güzel bir boy sana getirip hediye edeceğim abi, ancak sen hakkından gelirsin onun... Ama küçük limit dahilinde olmayan gelirse senin yaptığın örnek davranış gibi geri salarım suya :thumb:
Kalkan ın çıktığı yeri Uğur abi ile tespit ettik sıkıntı yok htta açığa doğru kumluk diğer türler için de müsait yanlız Uğur abi de gelmesi lazım nokta atışları için..
http://balikavi.net/forum/showthread.php?t=52278 bu konuyu takip ediyormusunuz? benim çok ilgimi çekti şu takılan takımlar sahteler için bir çözüm yapabilir miyiz??
Birisi bişey derse halimize kafayı üşütmüş der en azın dan fatihim öbür türlü kurtaramayız paçayı Denizim benim işi unutma sana zahmet
Bu olayı boğazdaki takılmalarda kullanmak çok zor bence, çünkü daha öncede aynı konu açılmıştı forumda ve bu kurtarıcı kurşunların kullanım videolarında sahteyi tatlı suda çalı çırpıya takıldığında kurtarma gösteriliyor... ayrıca sahteyi kurtarmak için takılan sahtenin yakın mesafede olup, bizim sudan yeterli yükseklite olmamız lazım bence, aksi takdirde kanlıcada falan takılan sahteyi bu yöntemle kurtarmak zor olur hatta sahtenin peşinden bu kurşunuda kaybederiz oralarda :laughing:
Deniz seviyesinden nerdeyse 2m yukardayız zaten, kaldıki ileri gittikce derinleşiyor zaten boğaz. sahte ve kurşun bir tarafa örgü misina veya kaliteli misina kullananlar var ben 10 günde 300mt msinayı taka taka bitirdim. en azından misinayı kurtarsa kafi..
Ben elimizi çabuk tutup yarın akşama plan yapalım derim? iş çıkışı belirlediğimiz bir lokasyon da buluşalım? hem dişli hem dişsiz denemesi yapalım??