Günaydın Ersin abi hoş geldin. Yeni yıl dileklerin için teşekkür abi 2013 yılı senin için de iyi geçer inşallah. Balıklar ve dolap için de canın sağ olsun abicim
Aslında böyle zamanlar da farklı avlar peşinde koşmak lazım yeni arayışlarda bulunmak lazım. mesela Kartal tarafın da gündüz yemi takalım olta ya atalım bekliyelim belki faklı bir balık gelir
ersin abi hoşgeldin nasılsın ? Yeni yılla ilgili güzel temennilerin için teşekkür ederim abi... Şu buzdolabı işi biraz can sıkıcı olmuş ama sağlık olsun, nasıl olsa yine avlarsın abi dediğin gibi telef olmaktan kurtarmışsın balıkları hiç yoktan :thumb:
Aynen öyle abi, birkaç tür olta takımı yaparız, yanımıza yemlik istavrit - tavuk göğsü falan alırız atarız oltayı sonra ne çıkarsa bahtımıza :thumb: aslında bunları yaparken birde mangal yakıp tavuk ızgara falanda yapacaksın dahada güzel olur
Abi mırmır için biraz daha dip yapısı uygun kumluk bir mera bulmak lazım, Tuzla tarafında çıkıyor mırmır diye biliyorum... karagöz de yapmıyor Kartal tarafında ya da olsa bile oltaya gelmiyorlar, ben yakın zamanda hiç karagöz avlayan görmedim idk ama dip oltası yapıp yatırdığımızda süpriz balıklar çıkabilir bunu biliyorum
Günaydın Cihan naber nasılsın ? 1 Ocak günü millet aramış taramış balığı karaya dökmüş bizde yattık kaldık evde dimi :laughing: :laughing:
EEeee pazar günü uğur abiyle kartal tarafına gittiğinizde hiçbirşey yok demiştin.. Ama yazdığına bakılırsa kalkanı bulmuşsunuz o gün... Ben kırlangıç ve iskorpite atacağım, bazen pisi balığıda geliyor bizim ordaki bir meradan.. Hatta yanımızda istavritte bulundurup dişliye bile deneyebiliriz
Geçtiğimiz pazartsi (kar yağdıkdan sonra) bir abimiz 27 parça dişli almış, salı günü de 10 parça almış.. çarşaba günü giden de vuruş dahi alamamış
Nerde Kartalda mı ? Fatih kışkırtıyorsun bak böyle haberlerle, akşama dikicen beni sahile dişli peşine Murat ( murat303) abi bir anısını paylaşmıştı dragos sahille ilgili Ocak ayındamıydı neydi kofana avlamıştı normal mantarlı takım ile öyle bir süpriz olsa süper olur süper
***SELAMUN ALEYKÜM*** aleyüm selam hayrlı işler aleyküm selam günaydın aleyküm selam hayırlı sabahlar aleyküm selam hayrlı günler hayırlı işler günaydın ersin abi cana geliceğine mala gelsin canın saolsun sıkıcı bir durum olsada sağlık olsun Allah can sağlığı verdikden sonra buzdolabıda gelir balıkda gelir booşşşveeerrr iyi dilek ve tennilerin için teşekkür ederim abi saol hep birlikde güzel avlar olur inşallah fazla yeni arayış içinde bulunma sen yinede ne olur ne olmaz iskorpit gelir trankonya gelir gelir de gelir günaydn cihan nasılsın adamlar kalkan peşine düştüler burada zikir etmiyorlar ortak çkmasın diye