Eğerr yem iskorpitin önüne düşerse geceye gündüze bakmaz o indirir mideye gideceğimiz zaman pazar gündüz yaparız olayı abi
Yaaa ne zaman ne olacağı belli olmuyor biliyorumda işte böyle haberler gelince insanın kanı kaynıyor bir anda... Aslında ümidi kesmeden vakit buldukça gidilmeli denemeler için :thumb:
Sorma yaa, işe hafta içi birgün ara verip sonra devam etmek zor geliyor banada aslında norveçte balıkçı olmak vardı, hayalimdeki meslek ama nerdeeeee
Ortak var işte, ben, Cengiz abi, Fatih, Uğur abide gelir belki... Daha katılanlarda olur denemeye... hem olta atarız hem muhabbet ederiz işte
Yapalım organizasyonu o zaman. Adamlar gözümüzün önünde tepsi gibi 3 kalkan, 1 de kırlangıç vurdu. Bize de gelir bişeyler. gelmezse de çok önemli değil. İşer döneriz :laughing: :laughing: :laughing:
Aslında benim aklıma takılan birşey var, kartaldaki balıkçılara hemen her gittiğimde bir kaç tane güzel boy levrek görüyorum ben canlı balıkların leğenlerinde, kimisi zıpkınla vurulmuş oluyor kimisinde de hiç zıpkın yarası yok ya ağ ya da oltayla yakalanıp bırakılmış tezgaha.. bakıldığı zaman bolca kayalıklı mekanlar bizim sahil şeridi kayabalığından tutunda tekeye kadar levreğin avlanabileceği canlılar mevcut diye biliyorum... Sizce levrek yapmaz mı bizim sahil şeridi ? veya deneme yapan var mı hiç aramızda ?
aleyküm selam denizim hayrlı işler galiba var öyle bir organizasyon ama benden geçti yaş ilerledi gençler illaki ben tutucam ben tutucam diye yarışıyorlar bende merakla arkalarına geçtim bakıyorum önce hangisi tutucak diye ne diyelim rast gele
Teklif herkese açık, arzu eden herkes gelebilir. Zaten içimizde kalkanı çekecek kuvvette makinesi olan sadece Sabri reeling Bize pisi gelse de olur
Yanlış anlaşılmasın yani, makine sağlam sende ondan dedim Bu arada yeni makinen hayırlı olsun, en güzel trofeler sana gelsin ***.