her sabah ve akşam aç karnına aloe vera suyu, sabah ayrıca aç karnına pekmez, ekinezya panax ginseng tableti standart. ayrıca dönüşümlü olarak farklı gıda takviyeleri.
Kamış Okuma VSystem 2,70 (10 - 40 atarlı) Makinada ise yelpaze geniş Hüseyin.. Bütçeye göre değişir..
Ben Levrekçi değilim.. Ben senin yerinde olsam levrekte tecrübeli adamların olduğu kısıma bakar direk tavsiye isterim.. Örnek: Kadir Abi (Kadir Levrek Peşinde) Spro passion tavsiye ediyordu mesela..
MAKINA PENN DERKEN MUSTAFA ABI HANGISI......BANA RAW1 40 DIOLAR AMA baska tavsiyelerede bakarim makinede
Hüseyin kardeşim bu link e de bir bak Vedat üstadın yorumları da var faydası olabilir. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=30900&page=1
vedat usta tavsiye vermiyor fatih kardesim bunu alin sunu alin diye balik nasil tutulur onu anlatiyor...0.10 misineyle levrek nasil cekilir ben ona anlatacam videoylada daha baslamayadim levrege bu sene su spin kamis makine bi aliyimda....
Ali Rıza kardeşim, tebrikler son bir haftadır balık alınamayan mekandan, gittiğin gibi almışsın dişlileri helal olsun:thumb: Ayrıca tekrar geçmiş olsun, umarım herşey yolundadır
Onlar sahibini bekliyordu demekki abi... biz orada taklada atsak nafile valla adam kısmetini aldı gitti
Valla Fatih, bu balık işi gerçekten kısmet, sabah gidenler belki hiç bir şey almamıştır, kısmetten öte yol yok...