bi ben bulamadım kısmetimi, hadi ben gözlükte taksam uzağı göremiyorum o kadar da el sallıyorum onlarda görmüyorlar beni İsa abi banghead
Abi bugün saçları 5 numara kestirdi utanıyordur gözükmek istemiyordur.Ben geldim çıkar meydana birazdan
Fatihim balık işi sabır gerektirir, bazen uzun süre balık alamazsın, sonra bir günde bir ayda tuttuğun balığı yakalarsın. Bu hafta sonu hava gene bozuk görünüyor, hafta içi bahar, hafta sonu kış, klasik İstanbul havası çocukluğumdan beriidk
Herkese selamlar hayırlı akşamlar.. 2013 yılında tüm güzellikler sizlerle olsun.. En güzel avlar en güzel muhabbetler eksik olmasın görüşmek dileğiyle..
Cümleten selamun aleyküm, nasılsınız abiler arkadaşlar ? bu akşam geç giriş yaptım ama hızlı çıkış yapacağım saat yatma vaktine doğru geliyor...
Sağol Övünç sana da aile ve tüm sevdiklerinde çok güzel bir yıl olur inşallah Aleyküm Selam Ersin, hoşgeldin diyeceğim ama ben de yatmak üzereyim Herkese hayırlı geceler, yarın malum erkenciymişiz
Bende iyiyim abi, olta takımlarını gözden geçirdim bi birazdan yatarım Hoşbulduk Deniz abi, Allah rahatlık versin iyi uykular... Yarın sanırım balığa gideceksiniz Mustafa abiyle, şimdiden rastgele inşallah kısmetiniz bol olur :thumb:
Haydi bende yatıyorum artık, herkese iyi geceler balık avı dostları yarına görüşmek üzere... Balığa çıkacak olanlardan güzel raporlar bekliyoruz