Kısa kesin aydın havası olsun... Elde ne varsa olan ortaya koysun...! resim, foto, video artık Allah cc ne verdiyse....
CÜmleten selamun aleyküm, yeni geldim sayılır ben bugünkü ava katılan emeği geçen herkese çok teşekkür ederim, yine herzamanki gibi muhabbet 10 numara 5 yıldızdı :tuhmb: balık kesattı ve balık küçüktü ben 7 tane aldım, balık öğlen bir ara yaptı sonra tamamen kayboldu ama bizim sol tarafımızda ilerde millet istavrit bayramı yapıyordu çapariler dolu çekiyorlardı valla en son birer takım daha bıraktık Levent abiyle sonra evlere dönüşe geçtik... Bende resim falan yok direk buzdolabına tıktım balıkları... Ama Sabri abinin bir ara maşallahı vardı kimin oltasını sudan çekse balıkla birlikte getiriyordu sahteyi hemde çinekop falan değil lüfere yakın sarıkanat :thumb: günün trofesini Sabri abi avladı :clap2:
tebrikler daha iyileri rast gele fatihim ellerinize sağlık daha güzeller rast gelsin abi bende durum 000 arkadaslarda ne varsa var bugün
Saol abi hepimize trofeli rast gelsin inşallah abi senin raporunuda görmekten mutlu oluruz burada gelecek sezonda zaten senin mekanada ağırlık vericez inşallah artık yol yordam gösterirsin abi zahmet olmazsa