İnternette sorun olduğundan biraz geç yazıyorum bu arada bende uyudum biraz. Sabah mekana vardığımda Sabri Abi,Ali Abi, Fatih, Ersin, Cihan ve Hüseyin mekandaydı.Sabri Abimin neşesi yerindeydi yine Herkes yavaş yavaş takımları hazırlıyordu ayak üstü biraz muhabbetten sonra sahildeki yerlerimizi aldık.Ersin kardeşim parmaklığı yapmış sağolsun dün akşam gayette güzel olmuş eline sağlık :thumb: Taktım parmağıma başladım atışlara at çek at çek 3. ya da 4. de ilk balığı aldım limitte bir çino ardından devam derken 20 dakika kadar sonra bir tane daha geldi.Bu arada ekipte yavaş yavaş hareketler başlamıştı.Balık çok sıkı gelmedi ara ara vazgeçirmeyecek kadar çıktı bizde öyle usul usul takıldık. Takımları koparınca Sabri Abim el attı bağladı şok mok derken sıra geldi sahteye abi dedim bak bunlar var ne takalım.Şu janjanlı iş yapar tak onu alalım ama taktırma dedi.Tamam hadi bismillah deyip bağladım salladım denize.Sabri abi makinaya bakmak istedi o ara verde sarayım dedi aldı başladı sarmaya yandan yandan.Nasıl abi makine beğendinmi derken valla güzel ama aldım balığı diye genişçe güldü bana abi çek o zaman bekliyom hadi dedim bende çekti çekti hoooop bi kaldırdı o da ne koccaman balık :laughing: benim gözler açıldı offff dedim aldı kıyıya hooop attı benim kovaya sağolsun adamın gönlü zengin:thumb: Abi kendi kovana at sen aldın dedim dinlemedi beni attı kovaya.Hadi hadi bak balığa durma çalış çalış derken aldım oltayı hadi bakalım diye bi salladım oltanın kapanmasıyla takımın özgürlüğüne kavuşması bir oldu :laughing: :laughing: :laughing: Gözgöze geldik Sabri abiyle ulan gitti güzelim sahte bakışması yaptık şöyle 2-3 saniye.Kısmet dedik aldım oltayı kenara o arada Sabri abi ekipteki makinaları denemeye başladı olta sahibi atıyo Sabri abim sarıyo ama ne sarmak hiç boş sarmadı hepsi dolu.OOO makine iyiymiş diyo o arada hop balık kıyıda bi ara sıraya girecektik nerdeyse abi sen sar sen iyi sarıyon diye :laughing: :laughing: Sonra kendi takımlarına döndü Sabri Abi yeter birazda kendime çalışayım dedi galiba ama limit altı aldı bikaçtane fazlası varsa ben görmedim öptü öptü seneye gelin diye yolladı denize bi tanesi yarım saat gitmedi kıyıdan ayrılamadı heralde Sabri Abiden nası öptüyse artık :laughing: :laughing: :laughing: Biride pert oldu galiba sonrradan gördük kıyıda dalgalanıyordu. Balık iyice seyrekleşince Sabri Abiyle Ali Abi vedalaşıp gittiler.Sonra Cihan sonra Fatih derken Ersin,Hüseyin bir de ben kaldık.Öğleyi geçene kadar takıldık bizde en son takımları takınca atladık arabaya Ersin kardeşimle muhabbet ede ede geldik.Hüseyin hala ordaydı ama ne yaptı bilmiyorum. Balığı az sohbeti muhabbeti çok güzel bir gün oldu.Katılan tüm arkadaşlara özellikle trofesini bana hediye eden Sabri Abime çok teşekkür ederim.Yeni avlarda görüşmek üzere diyelim, resimler aşağıda...
ne demek kardeşim çok güzel bir gündü ben hepinize teşekkür ederim saolun inşallah hep bîrlıkte daha bir çok org yapıcaz hem bak murat abi de saolsun yardımcı olucak
aleyküm selam cengizim hg Bi kızıldeniz kaldı leventim sabır orayada gideriz Ben istiyom cevizli cevizli oh
Selamün Aleyküm.. Bugün balığa giden herkese tebrikler 1 Günlük aradan sonra Mustafa Abi ile sabah 07,00 gibi yukarı mekanda olmayı planlıyoruz.. Gelmek isteyen varsa buyursun
Aleykümselam hocam, hoşgeldin teşekkür ederiz.Senide aramızda görebilseydik çok daha keyifli olurdu şüphesiz.