Herkese hayırlı geceler, yarın balığa çıkacak olanlara rastgele kısmetiniz bol olsun inşallah reeling güzel haberlerinizi bekliyoruz
Aleyküm selam Ferhat.. Malzemeleri gözden geçirdim, yarın mekandayız Bu akşamlık benden bu kadar.. Herkese hayırlı geceler..
dostlar burada kayışdağına çıkmadan bp benzinin orada hava değişti kapalı sağanak yağmurlu hava var soğuk ve rüzgarda çabası
Kar sizin oradan gelicek demekki abi bu sefer Kartal ve Kurtköy de bir sıkıntı yok kuru soğuk sadece.. Balığa gidenler düşünsün
he öyleyim dikkat et senin de alırım videonu :laughing: Ne demek abi bunu av sırasında daha çok tekrarlamayı düşünüyorum belki ilerde güzel bir video arşivi klip filan yaparız. :thumb: isterik isterik dünkü Levent abimin getirdikleri çok güzeldi cidden içimizi ısıttı ağzımızı tatlandırdı Aynen öyle abi.. sessiz sessiz çalışıyor valla reeling
hihi hihi :laughing: harbiden ya kimse benim fotomu çekmiyor idk idk ha bu arada sezon bitmedi mi ki? ben artık sezon finali yaptım 3 avdır istediğimi alamıyorum zatı yiter bu sene
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı sabahlar.. Bugünkü rapor: 2'şer tane limit altı var.. Başka birşey yok Sahte: Yaprak kaşık..