Cümleten Selamun Aleyküm..hayırlı sabahlar... Mustafa abi ve Deniz kardeşim her şey için teşekkür ederim varlığınız yeter 2 tane sahtemin üzerinden araba geçti bu ne şanstır ya
zabanan bende balıktaydım ama tek basıma avlamayı sevdıgımden kımsecıklere haber vermedim yer anadolu kavagı kullanılan malzeme (yaprak çatal ) balık çok nazlı ve yaklasık 400 metre acıkta idi ordan aldım lımıt uzerı balıkları ölçtüm evde tamı tamına 60 cnm sıyah kanattı yarısı tam 18 tane aldım ama telefonumu evde unuttugumdan resım cekemedım ordakı adamlarda balık tutuular ama bana verdıler balıkları taktik aynı taktik anladınız siz onu
Estf.. Senin varlığın yeter esas Millet dibe takar sahteyi bırakır, sen atmadan bırakıyorsun.. O da bir beceridir Hava yukardan girdi ama bizim buralar nispeten daha yumuşak.. Öğleden sonra komple fırtına patlar herhalde.. Yaprak çatal :laughing: :laughing: :laughing: Be mübarek adam çağırıyoruz gelmiyorsun, dün burda ilan ettim yine ses yok.. Bir dahakine noter kanalı ile resmi davet göndereceğim sana
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: kırkayak ya:laughing: :laughing::laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: