kısmet balıkçıdan alrız öyle çekeriz fotoyu yada istarvitle ne işiniz var bakem sizin oralarda aykut abi o havadaki kameraya bakan aleyküm selam hayırlı günler cengizim hg sağlık olsun olabilir aklıma geldi dün benim sahtenin de üstünden geçiyorlardı fazla uzattım karş şeritte brakınca malzemeyi yırttık sen elbet başına böyle bişey geleceğini biliyordun kaça kaça buraya kadarmış adamlar seni tek görünce geçirdiler tekeri üstünden herşey buraya kadar ne yapcan boşver at çeke devam edip anın tadın çıkarsaydın balığn bu son zamanlarında rast gele cengiz beni korur abi onun üstünden geçmeyin benim üstümden geçin diye :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: gittinde ne yaptın üstünden geçtiler sahtenin :laughing: :laughing: :laughing: sağlık olsun kardes senin için ayıp ettin maslaka gelen araçların tekelerini ben saymyorum aklından geçirdinmi hiç kaç tane araç geliyor kaçı sana uğruyor ya yine kıyamadım senin üstünden pardon sahtenin üstünden geçen lastik bu galiba aradım bunu buldum baktın mı dişlerine say bakayım bumu :laughing:
Cümleten selamun aleyküm abiler, arkadaşlar... Herkesin yefi ve sıhati yerindedir inşallah.. Neşeniz muhabbetiniz bol olsun
aleykumselam ersin hg çıkaramadım kimdi bu ersin ya:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
çıkaramazsın tabiiii :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Yok abi bere bende, bu tanıyamama muhabbeti ilk çıktığında da Çarşı beresini söylemiştim Aykut abiye ondan tekrarladım
hoş geldin dün ben oltamı suıdan çektim topladım siz balık almaya başladınız ne ayak anlamadım banghead banghead
Yok be Fatih ağa yaaa sen giderken işte 1'er tane almıştık gördün sende, ondan sonra ben 1 tane daha yakalayabildim o kadar... Ondan sonra kimse dişli alamadı zati ama sol tarafta ileride fena istavrit alıyorlardı bizim bulunduğumuz yerden görünüyordu çaparilerin dolu olduğu
Hoşbulduk abi, bugün şimdilik yatıştayım anca yorgunluğu atıyorum ama akşam sinemaya gideceğim :thumb:
Cem yılmaza gitmeye gerek yok abi, 1 aya kadar internetten izlersin zaten Aralık ayında gidemediğim bir film vardı " the hobbit: Beklenmeyen yolculuk " diye ona gideceğim Yüzüklerin efendisi serisinide izlemiştim bunuda kaçırmadan sinemada izleyeyim diyorum
Orası öyle de o kadar beklediğin zaman da espriler milletin diline takılmış oluyor şimdi daha taze oluyor.
Abi Cem yılmaz gösterilerinde şöyle bir durum vardır espriler insanların diline pelesenk olana kadar milletin o gösteriyi defalarca izlemesi gerekiyor, çünkü genelde adamın gösterisini birkere izlediğinde olan esprileri izlemeyen birine aktaramıyorsun kolayca çünkü Cem yılmaz konudan konuya geçiyor o arda sürekli espriler havada uçuştuğu için hepsi akılda kalmıyor hihi hihi hihi