Hüseyin kardeşim nat.geo. türkiyede çekim yapmak istese konu kesin ve kesin belli.. bu güzelim balıkları bu güzelim denizi,gölü,barajı,dereleri,nehirleri nasıl tüketip bitirdiğimizi konu eder..
Selamun aleyküm, cümleten hayırlı akşamlar arkadaşlar Maşallah güzel muhabbet dönmüş yine, türküler, klipler, kofana avı ve belgeseller... Allah keyfinizi daim etsin, karlı ve zor bir hafta başı oldu.Hayırlısıyla yarınıda atlatırız inşallah
Aleyküm selam abi hoşgeldin. evet epeyce yağdı maşallah.. Allah dışarda kalanların yakacağı olmayanın zor durumda olanların yardımcısı olsun..
Bende cumartesi günü arabama kar lastiklerimi taktırmıştım. Hiç takılmadan ve kaymadan geldim eve. Lastikleri yaz tipi olanlar hafif yokuşlarda şişti kaldı. Biraz önce haberlerde yolda kalanları gösteriyorlardı. Durum içler acısı Tedbirsizlik çok kötü. Başına bir iş gelmeden bizim milletimiz akıllanmıyor. Adamın ne zinciri, ne kar lastiği var, kalmış yolda " Belediye nerde, yağmadan tuzlayacaktı bu yolları" diye isyan ediyor. Yav vatandaş olarak senin hiç mi sorumluluğun yok. Fesuphanallah.
Merhaba Cihan, kesinlikle haklısın, öncelikle herkes kendine düşeni yapmalı Yol açık olmasına rağmen özellikle aracı işyerinde bıraktım.Gece muhtemelen ayaza çekip don yapacağından, sokak aralarından çıkmak mümkün lmayabilir
hosgeldiniz isa abi sabri abi cihan kardesim... belgeseli mutlaka izlemizi tavsiye ediyorum fatih kardesimin dedigi gibi resmen sardalyeler icin savas cikior denizde...
Akşam Levent - Z.Kuyu trafiği yoğun olduğu için metrobüs yönüne doğru yürüyordum ki, Z.Kuyu'daki seyyar pilavcıyı görünce bende direk önüne park ettim Malum hava soğuk yolda aç billaç kalırız falan, tedbiri elden bırakmamak lazım
Teşekkürler Sabrican, sende iyisindr inşallah Bana sorduğun yarım gelen lüfer resmini raporlar bölümününde "bu neyin kafası hacı" adlı konunun lk sayfasında görebilirsin, geçen gün sormuştun ya A.S Deniz hoşgeldin nasılsın Eyvvallah Hüseyin kardeş, kepçe operasyonuna hazırlan az kaldı :hungry: Tavuklu pilav mı :hungry: :hungry:
aleyküm selam hg daha önce seyretmişim tekrar ve tekrar seyredilecek kadar mükemmel ellerine sağlık kardeş saol ben de savaşırm sardalya için hertürlü hoşbulduk fatih ali ile görüşemedim ama mesaj attım sabah 5 de alrım dedi vaz geçmez se sabah mekandayız yoksa aklımda aşağı mekan var yarın ama kısmet diyelim sabah ola hayır ola tavuk ile turşu varmıydı yanına ketçap oh be ağzının tadını biliyon valla :hungry: :hungry:
Selamın aleyküm arkadaşlar Benim ufaklıktan fırsat buldukça arada bir yazıcam inşallah ufak beyimiz internetten pembe panter seyredıyor da onun keyfine kaldık bizde