Bizim grup limit aşımını hiç bir şartta yapmaz değil mi Hüseyin kardeşim Aleyküm selam Uğur hoşgeldin
Hafta sonu lodos geliyor.. Galata ya da Unkapanı yaparsa yapar.. Varsa niyet gece takımını kuralım ama hafta sonuna doğru benim anca kesinleşir..
Afiyet olsun :hungry: Uğur abi nasılsın? senden özendim bende çapari yapıcam sipariş için bakıyorum iğne marka model numara lazım abi bana yardımcı olursan sevinirim Sabri abi ciddimisin ya kış kıyamet kapıyı açmaya çekiniyorum ben yav yarın öğlen gidicem işe siz sabah mı gitceniz yav kar yağacak napcanız soğuk da gitmeyin gitmeyin aklım sizde kalmasın gitmeyin
Yok be kardeş, tek kişi 30 levrek limiti aşar ama yanına iki kişi daha alırsan durum değişir :hungry:
siz karar verinde belki bende gelirim. işe öğlen gidicem biraz takılırım ama çok soğuk olacağı kesin Hüseyin bakıyorum hemen.
Cümleten Selamun Aleyküm hayırlı akşamlar abileirm kardeşlerim. Bugün Erkan abi ile konuştum herkese çok selamı var.Mahallede alt yapı çalışması olduğu için internet kesikmiş o yüzen giremiyormuş foruma.Ufakta bir kaza geçirmiş pencere düşmüş üzerine ama bir kaç dikişle atlatmış çok şükür bir şeyim yok dedi.
KENDINE YAPICAKSAN CROWN (BLUE CAPRAZ)10 NUMARA da var ona da bakmayi unutma fiyati uygun cok kaliteli bi ignedir...