simdi deniz abinin dedigine gore gece avina nereye ne zaman ne avlamaya gidicez tam hazirlikli gelelim...(kepce haric sabri abi onu anladim)
Hüseyin kardeş, Deniz fikrini söyledi henüz net ve kesin birşey yok, değişen hava şartlarına göre haftasonuna doğru netleştiririz hep birlikte :thumb:
Onu Cengizle Fatih belrler ama kaliteli bir yer olmalı mutlaka Gelecek ama biraz nazlanıyor Cengizmrsparkle
Köprüye gideceğiz gidersek.. Tabii gece dondurucu soğuk havaya hazır olmak lazım.. Yoksa zaatüre olmak da var işin ucunda.. Takım konusuna gelince; ben köprüden bugüne kadar 1 tane istavrit bile yakalamadım ama aramızda tecrübeli arkadaşlar var.. Onlar yardımcı olacaktır elbet..
hemde kadifeden kesesi sahilden gelir sesi oturmuş balık ayıklar çıgerimin köşesi keseye para bile verdirtmicem abi:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
sabri abi bi olta uc tane capari uc tane kursun alicam bide kova baska biseye gerek yok diye tahmin ediyorum galata koprusunde ...SABAHA KADAR yemek yerim bide yaninda tamam muhabbetde var baskada biseye gerek yok...
valla sen bilirsin kardeş benim köprü hakkında fikrim ve takımım belli isa abi deniz aykut abi biliyorlar yardmc olurlar
GALATANIN SIFRESI burda balikavi dostlari paylasim alaninda cozulecek bakalim haftasonuna kadar cok var o sifreyi hacker arkadaslar yardimci olursa el birligiyle cozucez...