Ne oldu abi söyle bizde gülelim yav Balık garanti mi? reeling reeling abi bu karda kışda nere gidicen yav donarsın olta atıcam derken??
Vallahi ne güzel olur aslında balıktayken hep beraber topluca muhabbet etme şansımız olmuyor bir çay bahçesinde oturup muhabbet etsek ne güzel olur
Aleykümselam mustafa hoş geldin Eminim bu hava koşulları seni hiç etkilemez yine kaçarsın bir yerlere Aleykümselam hüseyin hoş gelmişsin Aykut yazdan kalma kaç kare foto paylaşsaydın ısınırdık Benden ara seksenler var yine
Kaç da gitmeyi düşünüyorsun Mustafa abi gece mi? yarın ben öğlen 3 de gidicem işe bende istiyodum aslında sahile inim diye ama havalar da malum
Hemde bu havada! valla bravo mustafa:thumb: Son on yılda haliç ve çevresinin temizlik bakımından büyük bir aşama kaydettiğini söyleyebilirim. Üstüne bir de boğazın sularının haliç'e aktarılması,haliç'te yaşayan balık türlerinin daha da artmasına olanak sağlıyor. Senin de dedğin gibi farklı yöntemler denemek için ziyaret edilebilir. Bir yandan temizlenirken bilinçsizlerin atıklarını bırakması ayrı bir muamma.
Aleyküm selam Aykutum, ne günlerdi be Tilkinn kırk tane türküsü varmış.... Bir zamanlar gençlik vardı Mustafamrsparkle Geçen çay dedim, hemen kaçtın Geçen mayıs ayı olması lazım