He ok anlamadım ben onu bizim av şeklimiz ile hiç denemedim ama sanırım takılmalar çok olur bu şekilde. sen spin ile avlanırken çıkarma tabiki. benim bir spinim hiç olmadığı için bilmiyorum mevzuları..
Selamun aleyküm arkadaşlar, hayırlı akşamlar... İstanbulda hayat durma noktasına geldi, tam bir esaret durumu sözkonusu malesef
İsa abi hoş geldin.. Havalimanı da aynı durumda çoğu uçaklarda gecikme/iptal söz konusu.. insanlar perişan valla.. Bizim pencereden bir kare [/url][/IMG]
Teşekkürler Fatih, Allah herkesin yardımcısı olsun.İki gündür ne malzeme geliyor, ne iş yapabilyoruzidk Sabrican nasılsın kardeş, nöbettesin galiba
abi senin ve herkesin işini gücünü Allah rast getirsin evet nöbetdeyim abi takılıyoz buralarda sıradaki resimi bekliyoz
ava deilde hafta sonu küçükyalı veya maltepede çay org yapalım gerçi k.yalı da çamlık çay bahçesi var ora çok güzel tam aile yer4
Selamunaleyküm dostlarım Net'te yaşanan bağlantı sorunları ve başıma gelen ufak bir kaza(Üzerinize afiyet başıma alüminyum pencere düştü sonucu muhabbetlerinize ortak olamadım kusura bakmayın:thumb: Evde bir kaç gün istirahat ettim, sıcağı sıcağına geçirdiğim kazanın sonrasında gerekli sağlık önlemlerini alarak bu hadiseyi de çok şükür atlattım. İnternet bağlantı olayı tam çözülmedi galiba,kötü hava koşulları işin tuzu biberi oldu.