Ferhat Ama bu ikisini götürüp bırakacan ya kurtlara tembih et Korkmasınlar ikisi bir arada göründükleri kadar korkunç değiller.Asıl tehlike ikisini ayırırlarsa oluşur. Kurtlara yzık olmasın sonra
sabri önden giti seni bekliyor de o gelir sensiz olurmu abi dur daha yeni tanştık ne çabuk gözden çıkardın bizi gül sen gül senin olmadığn org olurmu ayıp ettin aha kurtların tanıdığı çıktı altarın oğlu tarkan fatih eski ismi vinas :laughing: cümlemize inşalla skıntı yok ayıpsın of abi öyle böyle değil ne güzel hep beraber gidiyoz niye kızayim sen kızmadn deilmi abi hayırdır aşkınmı depreşti ne iş fatih bu arada maslak a kutup ayısı geldi galiba bizim cengiz bayağı yoğun sesi çıkmıyor hiç bu karda kış ta
Eyvallah Adaş buralardamısın?Sen Anadolu yakası kıyı aporlarında neye bulaştın bakiim.Ortalık fena karışmış
Abi burdayım, Ben kimseye bulaşmadımda orada bir abi anlayamadığımız bir nedenle Berkan abinin yazdığına ve kendisini ilgilendirmediği halde benim bekirden rica ettiğim birşeye takmış kafasını sonrasında Fatih cevabını vermiş ama adam durmamış tabi :crazy: Berkan abi cevabını vermiş bende usulünce konuyu kapatayım uzamasın diye yazdım benim yazdıklarıma ters cevap verebileceği birşey bulamadı ama gereksiz yere ortalığı gerdi adam... Bide ben Berkan abiye karşı bir pot kırdım ki sorma abi çok canım sıkıldı banghead banghead
Ersin sen güzel yazmışsın bence ama başka başlıkta başkasının yaptığı patavatsızlığın tartışılacağı yer burası değil..
Gurup mantığı ile yazınca bazen sarfedilen sözlere her zamankinden daha dikkat etmek gerekir.. Sonuçta bir nevi hepimiz hepimizi temsil ediyoruz.. Geçmişte de bu diyalog konularında ufak tefek sıkıntılarımız oldu.. Sonuçta herkesin yazdığı her zaman işimize gelmeyebiliyor ancak her işimize gelmeyen yazıda Osmanlı ordusunun en önünden giden asker sınıfı gibi çıkışlar yaparsak, ya da yapanların peşine gidersek sadece kendimizin değil, içinde bulunduğumuz topluluğun da vizyonuna zarar vermiş oluruz
İŞe geç gittiğin birşey değilde, gece eve dönerken zorda kalmasa bari sizin servis... Kurtköy tarafında aralıksız devam ediyor kar yağışı...
ana yollar acik olur da ara yollarda patlicamiz kesin bayanlari eve birakarak gidiyoruz geceleri.. kötü oldu bu hatirlatma