Tuzlaya gelicekseniz bende gelmek isterim ama balık hiç yok cumartesi denedim istavrit çinekop zargana hiç bişey yok
Vallaha şükürler olsun günleri geçiriyoruz işte.Bu arada balık muhabbetleri falan.Nerede var nerede yok.Hafta sonu hazırlıkları hayat geçiyor
Sadece öneri ama Koray Bey den de gelen haber iyi değil.Bu ara Boğaz tırt,Karşıdan hayır yok.Herhalde takımların bakımını yapıp mola vermek gerekiyor.
Abi gidersek tekneye falan gerek yok bu havalarda bir aksilik olur suya falan düşeriz zaatüreden ölürüz valla Bilgilendirme için teşekkürler Koray kardeşim Aynen Deniz abi özellikle aklımda dip yemlisi var benim, uygun yem olarak ne kullanabiliriz ? eğer yem olarak düşünülen teke ve boru kurdu ise bu mevsimde bulabileceğimiz biryer var mı ?
Tekeyi hemen hemen her mendirek içinden bulabiliriz.. Boru kurdunu ise bilmiyorum, satan bir yer bulmak lazım.. Mırmır tekeyi pek yemiyor, karagöz ise sülünez midye falan da yiyor..
Abi ben mırmırı midyeyle ve tavuk etiylede avlıyorum ama tabi kurt olursa farkı biraz daha ortaya çıkıyor
Sen meraklısın bu işlere.. Yaz gelsin bana kadıköy - tuzla hattında gece vakit problemi olmayacak, deneme yanılma araştırma avlarında partner lazım olacak
Ersin abi eline sağlık çok faydalı oldu bir denetçi gibi rapor çıkarmışsınız sabri abi bu sistemi geliştirip gelecek sezonda dişli tasmalaması için kullanmak lazım
Abi Bu havada dısarı cıkılırmı inan olsun 4 bir tarafımda ufo var bedaş'da calıstıgımız az belli olsun :laughing: Mevlam Dısarıda Kalanların Yar ve Yardımcısı Olsun İnşallah... AleykümSelam Fatihim HoşGeldin...
Aleyküm selam Fatih ağam hayırlı işler sanada nasılsın bugün ? Abi meraklı olunmaz mı balıkla uğraşma işine aaahhh aahh 18 senedir bilfiil devam ediyor bu merak Ben Kadıköy - tuzla hattında denemeler için müsait olduğum her zmanda seve seve av partneri olurum abi :thumb: Nisan - mayıs aylarında başlamak lazım denemelere
Ferhat naber nasılsın ? yok mu bu ara kara avı organizasyonu, hazır karda yağıyor çıkmaz mı birşeyler ?
Asıl av Şimdide persembe cuma için izin alıp carsamba aksamından yola cıkıp Giresun ve Erzincan'a Gitme niyetimiz var ama du bakalım hayırlısı