Voooooooovvv organizasyona bak sen aga çıkıp Giresun ve Erzinca'a gitme planı :clap2: :clap2: İnşallah kısmet olurda gidip süper avlar yaparsınız Ferhat
iyi valla nolsun, oturuyoruz şirkette bu havada fabrikadaki işlerde aksıyor yüklemeler falan keşke evde olsamda sabri abi gibi şimdi yatıp film izlesem
Sen benim memleketime gidiyorsun Ferhatım bende kışın ava çok gittim o tarafa dumanlı ormanları derler.. domuz çok fazla var o bölgede, bu sene devlet tarafından ormana 500 tane kurt saldılar, dengeyi sağlamak için dikkat edin domuzdan tehlikeliler.. Yanlız istanbuldan kalkıp av için oraya gitmek çok mantıklı gelmiyor bana. zira benim aile orada yaşadığı için hem ziyaret hem av yapıp geliyorum. Bolu tarafında güzel yerler olduğunu duydum av için ama araştırmadım.
Fatihim kelkit vadisi dedikleri alan bizim asıl domuz ve tavşan avını yaptıgımız yerlerdir domuz ve tavsak yataklarının hemen hemen hepsini biliriz o bölgede o yuzden farklı bolgelerde macera aramaya gerek yok tanıdık bır eş dost davet etmedıgı sürece cok ciddi anlamda bir domuz popülasyonu var o bölgede gercekten kurt olayına gelince ne yazıkki devletin saldıgı kurtların tamamı hanı normak kopekden farkı yok yakala sev bir kac defa şahit oldugum için soylüyorum...
İnsanın elinin değdiği herşey gerçekten doğallığını yitiriyor kanısına varıyorum dağda gezen kurdu yakalayıp sevmek ne kadar komik geliyor gerçekten vahşi bir kurt olsa onu dağda dolaşırken görmek bile ayrı mesele olurdu sanırım... Bu hayvanları geçmiş tarihlerde aşırı avlayarak birçok bölgede soyunu tükettiler nerdeyse, şimdi köylerde domuz bastı heryanı ormanlarda kurtları mumla arıyorlar