Adamlar on saniyede bir tutuyorlar Benim kuzular altı saat bekledikten sonra gelmiştireeling O da istavrit çaparime:laughing: :laughing: :laughing:
Sakın bir daha ihbar etme sende Adamlar tekneden açık denizde tutuyorlar, sıkıysa senin gibi kıyıdan tutsalar ya Nesin o zaman mrsparkle mrsparkle mrsparkle
Vay be! cengiz'im bir zamanlar benim sıpayı uyutmak için uğraşırdık,şimdi sabahları uyandırmak için uğraşıyoruz Zaman su gibi akıp gidiyor
Selamun aleyküm dostlar, hayırlı akşamlar. Maşallah Fatih, nevale çıkmış. Geçen gün pazardan aldım 2 kilo istavrit muazzam yağlı ve lezzetliydi.:hungry:
Aleykümselam cihan Biraz raporun ayrıntısını verseydin cihan hava durumu,tezgah türü,fiyat,hangi pazar
:laughing: :laughing: Abi balıkları kırmızı renkli simli hologramlı 10 lirayla aldım. Balık çok açıkta değildi abi, hemen önümdeydi. Arada eşek istavritide vardı ama hiç kraça yoktu. Çok temiz bir av oldu. Gerçi benim simli kırmızıyı en son tezgaha kaptırdım ama olsun :laughing: :laughing:
Çok dikkatlisin bugün spotbalikdan aldim kovayi senin dedigin kirmizi bez kova sanirim onu kıralı çok oldu abi hihi