Inan ben unutmusum zor toparladim durumu daha siftah yapmadan 2 takim patlattnca sagimdaki solumdaki adamlar gelip kriz yonetimi yaptilar saolsunlar megersem takim inceymis hemen gittim kalin takim aldim geldim basladim calismaya nasibimizi aldik şükür çoğusunda 8li geldi ama 2-3 tanesi alinacak kadar digerleri suya şeklinde devam etti kimisi birakiyo kimisi birakmiyo ama balik bolcana haberiniz olsun
Hayırlı geceler trakyalımmrsparkle Karaköyden mi attın, kraça bol olduğu zamanlar pek çapari atsım gelmiyor.Önümüzdeki ay biraz daha büyürler inşallah
banada müsade hayrl geceler cümleten hayırlı cumalar cihan karadeniz muhabbetinide bir ara hatırlatırım
CÜmleten selamun aleyküm abiler, herkesin keyfi ve sıhati yerindedir inşallah... Fatih tebrik ederim, istavritler çok güzel görünüyorlar tavada çıtır çıtır götür afiyetle :hungry: gerçi yağlıda olabilir mangal keyfide yapabilirsin balık boyları iyiyse Bir ara bende gideyim çapari atmaya özledim denizin kurufasulyelerini
A.S Onur bizde seni özledik, arayı çok açma Tamam o zaman yiyemediklerini bana getirirsin sende Ne işi Sabri Hayırlı geceler Erkan
afiyetle kısmının icabına bakıldı :hungry: :hungry: saolasın kardeşim daha iyi kuru fasülye sana gelir inşallah