Herkese Merhaba Hayırlı Cumalar; Pazar güü program ne macera ne tarafa? Ben ve oğlum 2 kişi katılabiliriz.
Hoşbulduk kardeşim.Ne haber muhabbet burada bayağı hızlı gidiyor.Bakıyorum balık yok muhabbete dalmışsınız.Ne rapor geliyor,ne balıktan haber var bu hafta sonu da Deniz'in organizasyona dahil olup oldu oldu olmadı takımlarının bakımlarını yapıp mola vermeye karar verdim.Birkaç ay sonra İstavrit sezonuna kadar kısa bir dinlenme yapmak lazım gibi geliyor.
Hafta sonu açık bir organizasyon yok.. Mustafa Abi ile Karadeniz taraflarında maceraya gideceğiz.. Gelmek isteyen varsa telefonla ulaşsın, duruma göre konuşalım..
iyilik çok şükür sende iyisindir inşallah abi bakma muhabbette balk olsa dahada hzlanır ama şuan çıkan oladığı için pek hızlı gitmiyor dün fatih gidip almış saolsun daha iyiler rast gelsin onun haricin de karda başlad bundan sonra işimiz iş 23 nisana kadar deniz organizasyon için açıklamay zaten altta belirmiş olduğu gibi genel değil biraz daha özel bir org ben biraz senin için olamasa bile genele yanlş ifade emiş olabilirim konuşup halledersiniz iyi eğlenceler diyeyim şimdiden rast gelsin