:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: rapor işi kısmet işi abi belki yakında koyarız abi senle beraber ben daha hiç açmadım bir rapor trofemi beklemiyorum ama henüz konu açacak kadar güzel bir av da gerçekleştirmedim..
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Harbi koptum Allah sizi başımızdan eksik etmesin:laughing: :laughing: :laughing:
http://www.youtube.com/watch?v=tcKynvzoqvs ortam böyle olursa vay halinize:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
Aykutla Sabri geldi aklıma birden:laughing: :laughing: :laughing: Sabrican nasılsın kardeş, son durum nedir
Cengizim sen ne yaptın, gerekli araştırmaları tamamladın mı Erkancım sende iyisindir inşallah, hafta içi çıkacağında haberim olsun
Aleykümselam.Hoşgeldin kardeşim. Çok ciddi değilim ama niyetim yok desemde yalan olur uzun vakit var daha önümüzde emekliliğe ama ufaktanda plan yapmak lazım hakkaten:thumb: Komşu olsak fena olmaz bide motor aldıkmı tamam kardeşim değme keyfimize ohhh missss gibi Takımı doldurabilirsen 8 kşiye hemen kapışalım ama 1v1 de olur sende oyun varsa bende şu anda açık beklerim Hoşgeldin abi. Aleykümselam abi, hoşgeldin.