Ah be Sabrican şimdi onlarda, "Dervişin fikri neyse, zikride o olurmuş" derlerse:laughing: :laughing: :laughing:
sıkıntı yok abi çok şükür . özledim valla sizleri işler yoğun bu aralar forumada giremiyorum zaten şu andada cepten giriyorum
Fatih sen birkaç takım çapari üretimi yap bakalım ondan sonra rafa kaldırabiliyormusun bakalım, ya da çapariler seni rafa kaldırır bağımlılık yapar valla Bu arada 3lü sarım bilgisini organze ipler için değil floş naylon iplikler için söyledim, organzede öyle bir sarım yok zaten... Organzede 15-20 tel falan kullansan daha iyi olur neyse senin kafan iyice karışmadan en kısa zamanda görüşelim senle forum üstünden olmuyor anlatım, ya da ben beceremiyorum Erkan abi çok güldüm hee :laughing: :laughing: istediğin tiyo olsun , son koşuda seheryelini tek geçiyorum :laughing: :laughing:
Bizde seni özledik kardeş, hastalıkla uğraşıyorsundur diye arayıp rahatsızda etmek istemedim.Hafta sonu için bir düşüncen var mı
ersin seheryeli demişsin 1997 yılında o ata eşek diyorlardı yanlışlıkla tek yazmıştım o zamanın parasıyla 2557 tl kazanmıştım :laughing:
Selamün Aleyküm herkese hayırlı akşamlar.. Geçmiş sayfalara göz attım 2 konu direk dikkatimi çekti; 1- Çapari yapımları başlamış.. 100 köstek de ben bağladım bu hafta.. 2- Birileri Age Of Empires Conq. dan bahsetmiş.. Kapışma mapışma bişeyler dönüyor.. Nerde ne zaman isterseniz ders vermeye hazırım
nedemek abi 24 saat arayabilirsiniz size telefonlar herzaman açık abi haftasonu pazar karadeniz çıkarmasına katılacam galiba abi sabri kardeşim hb
Aleykümselam, hoşgeldin. Valla Age of açık şu anda önümde pas atıyorum.Her türlü senaryoya hazırım :thumb:
Aleyküm selam Deniz hoşgeldin sen nasılsın Yanlız yağmur böyle devam ederse ordaki mekanlara girilmesi çok zor, B planınıda devreye almak lazım Gençler, bizim elemanlar ne yiyorlar böyle... Hepsi ateş almış gibi, androit falan mı kaçtı içinize sizin :laughing: :laughing:
Ali abim birşey biliyoruzda veriyoruz bu tiyoyu değilmi :laughing: bak sana ne güzel kazandırmış, Erkan abimde faydalansın hihi hihi Bu arada şaka biryana hiç anlamam at yarışı....vs oyunlardan bildiğim iki at isminden biriydi seheryeli, diğeride Sergen Yalçın Beşiktaşta oynuyorken onun Amokachi diye bir atı vardı televolede onu gösteriyorlardı ordan biliyorum onuda :laughing: :laughing:
Deniz abi dişliler çekildi İstavritlere devam o yüzden nisan mayıs ayına hazırlıklara geçtik artık gelsin çapariler...