Sıkıntı sende değil dostum bende Obaa hodri meydan varmi baska varmii??? bugun ufak bir operasyon yapalim olmadı yav
10 Sene önce gittiğim kafede oyuna alınmıyordum Son 5 6 senedir evdeki Pc de yüklü değil.. İşin espirisi bir tarafa 10 sene önce internet üzerinden oynayacak doğru dürüst hat ve Pc imkanı kısıtlıydı.. Oyunu nette oynayamamak içimde her zaman kalmıştır.. Vayy Ali Baba hoşgeldin dostum
hb denizim pazara hazırlıyorum kendimi yarın cengize gidecem biraz sahte alacam eksikleri tamamlarım sonra tam tekmil hazırım
Helal Ali abi yakışır sana, saklandıkları yerde sobele onları bizde şenlenelim senin raporlarınla :thumb:
Ali seni gördüğüme sevindim inşallah bir yaramazlık yoktur Deniz nerelerdesin sen hem değişik meralar denemek lazım diyorsun, hazine buluyorum yoksun ortalardahihi hihi He he tom sawyer kimmiş ındıana jones gibiyimdir:laughing: :laughing: :laughing:
Hoşbulduk İsa Abi, seni sormalı Çalışmak lazım 3 ayda ne yaptık yaptık.. Balık başlayınca bağlaması zulüm oluyor.. Fatih Hamachi ile orta halli bir haritayı oyun kaldırır diyorsan bu hafta yükleme yaparım.. Ama bir iki ısınma turundan sonra bizim hızımızı internet kaldırmaz sanki Yarın son detayları konuşuruz Akşama doğru bende ineceğim aşağı..
balıkta neyapacağını şaşırdı hava aşırı dengesiz deniz bir ısınıyor bir soğuyor bu yağan ılık yağmurla tekrar ısınıyor pazartesi salı çarşamba güzek balık yapar boğaz hattı bende erkan abi çok şükür sıkıntı yok işler biraz yoğun anca girebildim foruma
Netten oynamak ayrı keyif hocam internette pekçok yerde oyun linki var bi ara ayarlayalım hakkaten sende online bi dene :thumb:
Hava yağarsa ben gelmem, güzel olursada gelmeye çalışırım :thumb: :thumb: :thumb: Kör ebe, sende oynarmısın
Aynen katılıyorum abi :thumb: istavrit başladımı yetiştiremiyorsun çapariyi zaten, bende dünden itibaren başladım çalışmalara, geçen sezondan kalma kösteklerde vardı artık ne kadar çalışabilirsek
Erkan Abi şu meşhur haritanı bana da yolla bakalım yaa Tam sezon bitti bitiyor derken sahne sırası sende mi ne yoksa Eyvallah Sabri kardeşim Seni sormalı? Ekürin yok mu bu akşam