Cümleten herkese hayırlı geceler, Allah rahatlık versin herkese.. Yarın balığa gidecek olanlara şimdiden rastgele, kısmetleri bol olsun inşallah reeling reeling
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Ali hayırlı geceler Deniz duyanda süleymanın hazinesini buldum sanacak
Evet bugün getirdi 7 pohça, 6 'sını kendi yedi Hayırlı geceler nereye erkenden Seni unutmak mümkün mü.. diye şarkısı bile var Ersinim:thumb:
Bu gün ev ahali yok rekor bir katılım örneği gösterdim:thumb: Altı yedi saat aralıklı takıldım üstüne bir de herkese yeni yıl mesajı yolladımreeling :laughing: :laughing: Ohh!! üzerimden bir yük indi sevaba girdim
Yatanlara Allah rahatlık versin, balığa gidenlere rastgelsin Bende ufaktan kaçar, cümleten hayırlı geceler.
Koptum ya :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Kendini aştın bugün Erkan, tebrikler:thumb: Hayırlı geceler Levent Hayırlı geceler Erkan, salı için görüşürüz
Hayırlı geceler Rastgele Denizim... Sen nöbetçisin bu gece galiba Cengizim Banada müsade cümleten hayırlı geceler ve hafta sonları dilerim
Bizim paşa uyumadı e haliyle bize de uyku yok takılıyorum abi öylesine İyi geceler abicim Allah rahatlık versin