Cümleten aleyküm selam arkadaşlar yine benn... sabahtan ber yeni fırsat buldum amma yoğun bir iş günü yavvvv
669 sayfanın tamamını okudum ama aradığım soruya cevap bulamadım, fırdöndü ne demek? idk Deermişim. :laughing: :laughing: Maşallah, iyi kaynatmışsınız burada. İlk defa girdim, organizasyon falan deyince, acaba bizim Antalyalı tembel balıkçılardan bir hareket görür müyüm diye merak ettim ama sayfa sayısını görünce Antalyalı tembel bir balıkçı olarak bir sayfa bile geriyi okumaktan vazgeçtim. mrsparkle Yaşasın buluşamayan Antalyalı tembel balıkçılar! eace:
Uğur abi bende 10 tane bağladım öyle elimi alıştırıyorum şuan ne yalan söylim zor iş pek hoşlaşamadım belki elim alışınca fikrim değişir
Hoş geldin Aykut... Önümüzde ki zamanda yapacağımız Antalya organizasyonunda senide bekleriz o zaman açık denizde Köpek balığı,Yunus,Balina felan avlıyacağız
Doğru diyosun Köpeğe gidelim o zaman. Bak planı da yaptım. Bizim Baba Burnu'na sırtını ver, Kemer yönüne doğru dümdüz 12.5 km git, derinlik 1000 mt. Orada atalım demiri, gece olsun. Yanımızdaki iki varil kanlı mazmozu dökelim suya, çayımızı içip bekleyelim yarım saat, sonra yolda gelirken alıp livara attığımız yazılı orkinoslardan üç tanesini takıp salalım canlı canlı, ben çığlık atınca başla çekmeye. :laughing: :laughing: