H.b kardeşim aslında herkes bir kıvılcım bekliyor biri kazara "BALIK" dese herşey çorap söküğü gibi gelecekte ... kimseden de bir "çıt" yok ne hikmetse
Valla ben gitmeyi düşünüyorum çok yağmur felanda olursa çay içer geri gelirim zaten en fazla 10 a kadar durabiliirm
cengiz kardeşim aslında bende de bir kaşıntı var habire bana "balığa git balığa git" diyor ne yapıcam karar veremedim daha hanı olurda kımse gıtmese bıle telden konuşalım da saat 10 a kadar da olsa kurtlarımızı döküp gelelim bu arada eşim ufaklığı uyutacak (bilgisayarın olduğu odada uyuduğu için ) bir süre cevap yazamayacağım plan varsa alo demeniz yeterlı hee bide "alo" deyıp kapatmayın anlatın sonra kapatın
Oradan son bilgiyi bekliyorum Cengizim birazdan belli olur Mustafa spin disiplini farklı ve zordur.Bizim ekibin bu konuda daha önce biraz teorik bilgi alması gerekiyor Denizden Hava ve balık durumuna göre hareket etmeye çalışıyoruz üstadım, birazdan netleşir :thumb: :thumb: :thumb:
Yarın Sabah Uğur abi,Ersin,ben ve Fatih saat 7 de mekandayız Sabri abi nöbette olucakmış varmı başka gelebilecek olan
Bir önceki mesajda yazmıştım Cengizim Oradan haber gelmedi ama kısmette ne varsa bakacağız artık En kötü muhabbet eder, çay kahve içeriz, sizleride görmüş olurum:thumb:
Yarın grubumuzun yarısı Karadenizi tararken, diğer yarısıda boğazı yoklar, inşallah akşamada güzel haber, rapor ve resimlerle döneriz hep birlikte:thumb:
Abi ben kartal ekibini topladım geliyorum. orada içilen çayın bile keyfi başka oluyor sırf bu yüzden bile giderim o derece