Herkese iyi akşamlar abilerim kardeşlerim. Umarım herkes,n keyfi sağlığı sıhhati yerindedir. İşten dolayı forumu bir süredir takip edemiyordum. Fırsat buldukça bir şeyler yazmaya çalışıyorum.Havalardan dolayı bu aralar av işine ara verdim.Bakalım hayırlısı.Havalar düzelirse kısmetse av yapacağım.
İnşallah dediğin gibi olur Levent...:thumb: Serkan34'de 1. Ekipte yer alıyormuş, umarım güzel levrek ve kalkan haberleri ile dönerlerhooked
Abiler makaraya sarılan misinayı kafaya ne kadar sarmak lazım? Alabileceği limit kadar mı yoksa kafa kenarından kaç mm aşağıda bırakmak lazım?Bende son durumda kafa kenarı misina arası 5mm civarı boşluk var gibi.Bu durum atışta misina boşalmasını çok engeller mi? Altına kalın bi misinadan sarıp yükseltsem mi acaba?
Hayırlı geceler sabri Yarın çalışıyorum isa, ama illede termos diyorsanız termosu size getirip oradan işe giderim hiç sorun değil:thumb: Levent sende hoş gelmişsin
Hoşgeldin İnşallah paşaları alır gelirsiniz spin mi yapacaksınız? Ersin abi de geliyor mu sizin ekiple? Hafta içi karadeniz turlarından bahsediyordu
1 mm. boşluk iyidir fakat kalitesiz misina kullanıyorsan ya da misinayı iyi saramadıysan atarken dolaşır, ona dikkat et.. 5 mm. idare eder ama daha incelirse yenileme yapman gerek..
Nippon superthough kullanıyorum, onuda tavsiyenle almıştım hocam çok iyi misina :thumb: evde yedek makara duruyo ama şimdi boşluğu 1mm ye düşürmek için onu makinaya sarıp kafadaki misina miktarını mı arttırsam yoksa kalın adi bi misina alıp alta onu sarıpmı yükseltsem karar veremedim.Çünkü altada nippon sarsam ordaki misinayı atışlarda hiç kullanmayacağım boşa orda kalacak.zaten şu anda 300 metre civarı misina var makinada ama 80 lik olduğundan kafa büyük sanırım 5 mm boşluk var.