Keşke benimde öyle bir vaktim ve sabrım olsa, kendi yaptığım takımlarla balık tutmak daha keyifli olurdu herhalde
Aslinda vaktim yok yapmam gereken islerde var hatta yeni bir gorev verdiler iş yerinde onun icin epeyce vakit harcamam lazim ama bir turlu elim gitmiyor sanirim bu haftadan itibaren foruma eskisi gibi dahil olamaya bilirim bir süre en azindan işi öğrenene kadar.. benden simdilik bu kadar sabah meknda gorusmek uzere.. hayirli aksamlar cumleten..
Abi yarin ilkindi zamani esimn ananesi icin mevlut var oraya gitmem lazim sizin donus belli olmaz o yuzden hic ses etmedim abi yoksa cidden av icin gormk istedigm bir yer..
Dostlar ben artık yatar malum sabah saat 03:00 da evden çıkış. Sizde ben yokken balığı boğmayın mekanda. Salı gününede balık bırakın Herkese hayırlı geceler
Beyler sabah erkenciyiz, fazla geç kalmamak lazım, cümleten hayırlı geceler, yarın için hepimize keyifli, kazasız belasız, bol balıklı avlar dilerim
Allah kabul etsin kardeşim önemli değil biz yarın balığı bulalım nasıl olsa her hafta oradayız rahat olabilirsin :laughing:
Maşallah diyeyim, azıcık kaybolduk ortadan sayfa coşmuş Karadeniz ekibine rastgelsin diyeyim.reeling hooked
Bende sayfaları okuyordum. İsa abi çıkmış, hayırlı geceler abicim. İsa abim aradı sağolsun, gelmek istersen alayım dedi ama misafirim var dedim. Sonra bizim misafir konuyu duydu, bende gelecem dedi. Yapacak bişey yok. Geliyoruz bizde o zaman MEkanda görüşürüz. Fatih, sen ve Ersin de gelecek misiniz?