Cümleten Selamun Aleyküm dostlar.. Bu hafta Balık avı dostları olarak 2 gruba ayrıldık 1.ekip Karadeniz 2.grupta boğaz da avlanacaktı. 1.ekip Mustafa abi,Ali Rıza,Ferhat,Deniz ve Minik Hüseyin 2.ekip İsa abi,Aykut abi,Uğur abi,Cihan ve kardeşi,Ersin,Fatih,Levent ve ben Sabri abi de bugün mesaj yoluyla katıldı organizasyona 2.ekip olarak saat 7 de avlağımız da buluştuk kahvaltımızı da yaptıktan sonra 7.30 gibi oltalarımızı suyla buluşturduk. Karadeniz de aradığını bulamayan 1.ekip saat 10 gibi kürkçü dükkanına geri döndü Bugün balık seyrek seyrek gelse de güzel balık yaptı diyebilirim. Kendi açımdan hayatımın en güzel avı oldu, payıma düşen 3 adet dişliyi kandırıp kovama göndermeyi başardım.Kovamın yanından gelip geçerken kovamın balıkla dolduğunu görüyordum tuttuğu balıkları benimle paylaşan tüm dostlarıma canı gönülden teşekkür ederim. Ben saat 11 gibi avlaktan ayrıldım ama ekip hala devam ediyordu avlanmaya. Avlakta resim çekemedim sadece 1 adet resim var diğer resimler sanırım akşama kadar yüklenir diğer arkadaşlar tarafından.
Bugün sabah 2 ayrı ekip olarak düştük yine yollara... Cengiz ayrıntıları açıklamış zaten sağolsun Tüm Balı avı Dostları ile yine harika ve keyifli bir hafta sonu daha geçirdik. Kahvaltı, muhabbet, şamata herşey vardı kısacası:grouphug: :grouphug: Şahsım adına tuttuğum 4 adet çinekopta itina ile suya iade edildi.Heleki bir tanesinin sudan çıktıktan sonra ağzından püskürttüğü kraça kafası gerçekten ilginç ve komikti. Bu organizasyonda emeği geçen tüm dostlarıma sonsuz teşekkür ve sevgilerimi sunuyorum Günün bombası Aykutun gizli ses kaydı oldu.İleride kullanılabilme ihtimaline karşı kayıtlarımızdaki yerini aldı. Fotoları akşam döndüğümde yüklemeye çalışırım, sağlıcakla kalın...
isa abi nekadar güzel birgün olduğu belli daha güzellerini gerçekleştirmenizi dilerim elinize sağlık daha iyiler rast gelsin
Eyvallah Sabrican, sensiz inan hep birşeyler eksik gibi kalıyor.Yanımızda olmasan bile bugün bol bol adını zikrettik, kulaklarını çınlattık. Ayrıca sana bomba bir ses kaydı dinleteceğim, kulaklarına inanamayacaksın Ben çıkıyorum, akşama görüşürüz inşallah
inanmaaaa sen onaaaa 50 kere dedim sana ben anlayacaksın ama geç olacak cok geç:laughing: :laughing: :laughing:
Cümleten selamun aleyküm abiler arkadaşlar, herkesin keyfi yerindedir inşallah... yorgunluktan ayaklarım fena ağrıyor, birazdan uzanırım sanırım artık ne zaman uyanırım Allah bilir
Sabaha uyanda problem değil Bizde dışarıdan biraz önce geldik eşim balıkları pişiriyor:hungry: :hungry:
:laughing: Sabaha uyanabileceğim konusunda kendimden şüphe ediyorum Cengiz abi :laughing: Ayrıca afiyet bal şeker olsun :hungry: :hungry: