aleyküm selam ersin bunlar tatlı güzel yorgunluklar aldım haberini bereketli olsun daha iyiler rast gelsin
Selamunaleyküm Bu sabah erken kalkıp dostları ziyaret edip oradan işe kaçarım dedimolmadı bu sefer rötar yaptım Arkadaşlar bu gün orada bulunan herkesi tebrik ederim. Balık olsun olmasın muhabbet yine süper olmuştur:thumb: Cengiz ben olmadan dişlileri dişlemişin ya helal olsun sanareeling :thumb: İsa ben zaten aykut ve fatih'ten şüpheleniyorum gizli ajan olabilirler:laughing: :laughing:
Ne biliyim abi balığı dişlemek deyince o geldi aklıma Bide işin bi elf boyutu varki ramazan çınladı kulakları ama biz kimseye yakıştıramayız o ismi Hobit balık de youtube da arattır çıkar heralde abi
Cümleten Selamun aleyküm, anca eve girdim daha doğrusu anca oturdum valla çok yorgunum dostlarım yorgunum yorgun...
Sağol kardeşim seninde maşallahın vardı Bugünkü av çok güzeldi gitmek zorunda kaldım ama arabanın tekerler geri geri gitti cyrr Haftaya sabahtan akşama takılalım inşallah hooked
Nasılsın abi, bugün sende olsaydın biraz neşemizden nasiplenseydin bizimde neşemize neşe katsaydın ne güzel olurdu.
Levent haftalık iznim bu gün olsaydı muhakkak gelirdim. Ben tahmin ediyordum zaten muhabbetler şakalar bu gün yine zirve yapmıştır İnşallah başka sefere:thumb: Sahi bu salı sen çalışıyormusun? yada diğer tayfalara da buradan sesleneyim Süper bir mera keşfettim
Sen sevin izninin hafta içine alındığını bekle bulursun hafta içi seninle gelecek adam hihi hihi abi vallahi sende olsaydın keşke çok güzel muhabbet oldu cyrr
İnşallah abi. Abi ben Salı çalışıyorum haftasonu gitsek olmaz mı? Yada akşama doğru gelirim ancak oda mera bana yakınsa
En güzel an senin ilk balığı çektiğin andı ama ayna olsaydıda yüzünü görseydin Balık sevdası işte:thumb:
Selamun aleyküm dostlar, eve anca geldim.Ne uzun günmüş arkadaş bitmek bilmiyor mübarek Henüz hala istirahat edemedim yahuidk Şaka bir yana en kötü günümüz böyle olsun, gerçekten çok keyifli ve neşeli bir pazar günü yaşadık, herbirinize ayrı ayrı teşekkür ederim:thumb:
Cengiz'im ben zaten muhabbet ve çay işleri ile ilgileniyorum zaten Orada olmayı isterdim ama şartları biliyorsun Levent uzun zamandır gitmeyi düşündüğüm ama bir türlü gidemediğim bir yer var özelden belirtirim:thumb: Amacım değişik yerler görmek ve balık tutabilirsem yanına bonus olur
Aleykümselam abi hoşgeldin. Abi çok güzel bir organizasyon oldu ama erken gitmek zorunda kaldım o baya kötü oldu bana cyrr Bende gelen herkese teşekkür ederim. Cihanın kardeşi artık denk geldiği her ava gelir bence ben giderken balıkları patır patır almaya başlamıştı:laughing: :laughing: