O zaman sen bizden bir hafta önce gidersin Aleyküm sela Sabrican, çok şükür iyiyiz ama biraz uykususuz :laughing: :laughing: :laughing: Sağlık olsun üzülme Fatih, daha böyle çok organizasyonumuz olur inşallah:thumb:
:thumb: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: :clap2: harikasn ellerine sağlk seyrettikçe yanınızda olmadğma üzüldüm doğrusu çok güzel yapmş olduğun efekt ve müzik ve gel gel acımyacak günün anlam ve ehemniyetini tam manası ile gösteriyor zaten
Fatihh senin yüzünden balık işinden soğudum:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Aleykümselam sabri İnanın dostlarım!! şu kirlenmiş dünyada böyle dostluklar az bulunur. Herşeyin menfaat üzerine inşa edildiği,bencilliğin,arsızlığın,kibirin,ve umursamazlığın çok yoğun olduğu bu denklemde bizler gibi, büyüğün küçüğe küçüğün büyüğe saygı ve sevgi çerçevesinde yaklaştığı bir ortam her halde az bulunur. Amma döktürdüm varmı gelen balığa
erkan abi öyle bi yazmışınki şu kirlenmiş dünya diye kendi kendime başladım barış için kardeşlik için batsın bu dünya diye levent abi olur hallederiz ksmetse diyelim yinede bu hafta 2 gün sonra oflunun biri geliyor inşallah oda olur aramzda
A.S Onur hoşgeldin Dün buraya yazsaydın veya telden bir mesaj atsaydın, mutlaka irtibata geçerdik seninle, bir dahaki sefere son dakikaya kalma
İnşallah Abi bende 3 lü rapala iğneleri var onlar sana lazım olurmu kaşıklarda? Malum rapalalardan baya iğne söktük bu sene imalata faydasıı olursa getireyim
Yahu Sabrican sen bir ekolsün:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Fatih salı günümü geliyor yoksa
gece saat 1di o saatte cengiz abiyi rahatsız etmek istemedim ama gayet eğlenceli bir organizasyon olmuş yine videodan da belli
Cümleten hayırlı geceler. ben kaçar Bugün ki organizasyon için tekrardan herkeze çok teşekkür ediyorum.. Erkan abi çok güzel yazmışsın eline sağlık..
Fatihim yeni farkettim daha, bardak falan deyince çekimler kazaya uğradı zannetmiştim:laughing: Ellerine sağlık kardeşim, yanlız bir dahakine müzik seçimini sen yapma bize bırak
http://www.youtube.com/watch?v=IDD5uuHATRU ayır ayır olmamı olur tabi hep beraber kullanacağız onları o senin ekolluğün abi :laughing: :laughing: :laughing: şu video işi aklım da unutmadım et kardeşim et 1 değil 2 olsun 3 olsun org olucağı zaman ara rahat ol o takmaz öyle şeyleri hayrlı geceler fatihim video için eline sağlık tekrar
et kardeşim et 1 değil 2 olsun 3 olsun org olucağı zaman ara rahat ol o takmaz öyle şeyleri abi şimdi bebeği var olmaz ama artık organizayon kaçırmam