Abi ben balık tutma konusun da hem acemi sende kısmetsizim öyle çok balık tuttuğum pek görülmemiştir İnşallah abi bir daha ki org de sende olursun
Selamün Aleyküm, herkese hayırlı işler Dünkü organizasyona katılan katılamayan herkese teşekkürler Dünün kısaca özetini yapacak olursam; ben henüz kendime gelemedim.. Son ayların en yorucu günü oldu benim için
A.S Deniz hoşgeldin; Son anda çıkan aksilikten dolayı organizasyonunuza katılamadığım için çok üzgünüm ve tekrar özür dilerim.Ama anlarsın içişleri veto edince olmuyor bazen.Okuduğum kadarı ile Karadeniz pek verimli olmamış.Tekrar kürkçüye dönmüşsünüz.Orada nasıl geçti?
Bak şu işe; Yine hafta sonu kapalı,yağmurlu soğuk.Pazartesi her taraf güllük gülistanlık.Nedir abicim bu ya?İnsanın kapalı yerde kalası gelmiyor
Hoşbuldum sabri abi nasılsın ? abi o kadar uyumama rağmen inan hala yorgunluk var üstümde hafta sonuna kadar enerji toplamam lazım, tahin-pekmez falan yiyim :laughing:
A.S adaş hoşgeldin.İyice istirahet etmekte fayda var.Bende açıkçası bu hafta sonu tam tembellik yaptım.
belliydi zaten herkesin pert olduğu kimseden ses çıkmadı doğru düzgün ne varsa eski topraklarda var adam kaç yasında ama dün aksam en geç o çıktı yine forumdan muhabbetten dolayı çıkmadı sizler genç olucaksınız bide pehhh dinlen dinlen ersin iyi dinlen bal pekmez cevizli incir falan ne gerekiyorsa yap sonra sana zahmet sen koşarak meraya geç bekle bizi
Estf. Ersin Abi, ne özürü Karadeniz mevzusu teferruatlı iş, baktık olmuyor döndük yine kürkçü dükkanına.. Bildiğimiz işi yaptık işte Arkadaşları da gördük.. Son derece keyifli bir gün geçti..
Hoşbulduk Ersin abi.. İyice bi dinlenmek lazım cidden... sende birdahaki ava katılırsın bize bu arada havanın bize yaptığı hiç hoş degil
Yani değilmi bu hava bize acayipoyunlar oynuyor. Bu arada yemek zamanı geldi.Bana biraz müsaade.Herkese afiyet olsun bu arad
Ve aleyküm Selâm... Güzel bir gün geçirmişsiniz belli... Uzaktan seni cebinden sarkan sarı bezi görünce bildim, bu olsa olsa denizdir dedim, yanılmamışım... Selâmlar... :thumb: